Kan jeg virkelig ikke beholde den selv?!?!
Knipset noen bilder under en tur på rypejakt i forrige uke, og falt litt for blikket til bikkja når hun skulle levere denne rypa til meg...
Utstyr
  • Ixus 400
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger513
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_106428} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Marina R.

Fin gjenkjennelig situasjon...
Hadde selv noen slike forige uke. Og blikket blir tristere og trister for hver rype han måtte gi fra seg. Men oppdaget at når rypa hang på sekken så kunne han nappe litt fjer innimellom;o)

Marina
Svein Martin K.

Et flott høstbilde!
Det rykker litt i pekefingeren når jeg ser dette. :-)
Drømmer seg langt til fjells med matpakke og hagle.

Mvh
Svein M.

Kristian S.

Pent bilde. Kunne kanskje brukt litt motblitz.
Er dette en Vorsteh-hund?

KES
Tor Eirik P.

Takk for kommentarer!

Hunden er en strihåret vorsteh ja! :o)

Tor Eirik
Mike T.

Heissan Tor Eirik,
er glad for alle som legger ut bilder av hunder. MEGET bra blikk her som gjør hele bildet, og fin skarphet. Bakgrunnen passer også godt inn - jeg ser at dere er på fjellet, uten at bakgrunnen forstyrrer motivet.
Det er noen litt for mørke partier over v. øyet, foran øret og helt til venstre under duken. Muligens kunne du optimalisert enda en smule her med ''curves''. Blits hadde selvfølgelig også vært et forsøk verdt - men denne kunne ha ødelagt blikket. Selv bruker jeg for tiden alltid blits når jeg fotograferer min (svarte) hund. Dette gjør en del godt med pelsen.
Men jeg er selvfølgelig klar over at man må ta motivet når det byr seg fram. Ingen tid til tekniske justeringer. Med ''oppstilte'' hunder i studio er dette noe annet.
Jeg sier ''TOPP dokumentasjon og BRA teknisk''.
Hilsen Mike
Fred S.

Synes dette er et aldeles ypperlig portrett av en jakthund i en apport-situasjon. Flink hund, forresten, jeg går en del på jakt med en som hadde vorstehere, og den siste var et mareritt hver gang ( og hver gang var ikke så ofte) vi skjøt rype. Den nektet å gi slipp på fangsten, og ofte ble det et basketak som endte med en fjærhaug på bakken. Så jeg er imponert; både over bilde og hund.

vh fred
Anette G.

Flott bilde. Herlig blikk! Kjenner det igjen :-) Godt fanget
Anette
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu