En kald og ufyselig novenberdag i 1977.
Jeg synes at bildet forteller noe om hvordan man føler seg, når man står å fryser, en kald novemberdag og venter på grønt lys til fotgjrngerovergangen.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet er skannet med Epson Perfection V700. Originalen er et Kodacrome dias. Kamera var Pentax Spotmatic med Takumar 50mm objektiv. Eksponering: f4/0,60sek.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger144
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1064498} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Torbjørn V.
Med unntak av bilene og moten er det lite som har forandret seg siden den gang - det føles akkurat på samme måten i dag...liker fortellingen i bildet, og trenger ikke forklaringen din for å føle med damene.

Likevel greit med forklaringen din all den tid den ikke tar fokus vekk fra bildet.

Mvh Toby
Helge Ross S.
Takk for tilbakemelding. Det er et bilde som har ligget i 'harddisken' i 40 år. Jeg har faktisk fått forespørsel om å få det kopiert på lerret til å henge opp på veggen.
Torbjørn V.
Vel, det er jo både klassisk og tidløst, så hvis lerretet holder i 40 år så vil i allefall bildet stå seg!

Mvh Toby:-)
Bjørnar P.
Et bilde med en klar fortelling. Godt komponert.
Ville renset bildet noe bedre, da det er en del støv å se. Spesielt merkbart på jevne, lyse flater.
Helge Ross S.
Vel, bildet er tatt rett ut fra skanning. Hvis det skal skrives ut på lerret vil det jo selvsagt bli renset for alt grums.:-)
Kjartan N.
Et godt komponert bilde med flotte farger jeg liker godt. Og bildet er tatt med et av tidenes peneste kamera :)

Mvh,
Kjartan
Helge Ross S.
Takk for svar! Og for svare på tidligere kommentarer. Jeg tror ikke at noen vil henge seg opp i om det er noen støvkorn på en stor utskrift på lerret
Hjalmar E.
To damer som helt sikkert har vært ute en vinterdag før, så jeg synes ikke synd på dem der dem står;-) Artig med gamle bilder av og til. Er ingen ekspert på analog film, men ser ut som kodakcrome. 1977 er for meg et litt trist år fordi Elvis døde det året. Når det er sagt så er helt sikkert disse to damene gått i graven for mange år siden. Tiden løper fort, et knips med fingeren så er man pluselig over 50.
Torbjørn V.
Det er i allefall sikkert, Hjalmar. Nå har jeg øyeblikk vært medlem på foto.no i 17 år. Ble medlem når jeg vat 27 og er snart 44...vet ikke ordet av det før vi ligger der alle sammen...;-)
Reiko I.
For et bilde! Minner om Saul Leiter sine bilder fra New York. Dette skulle jeg likt å se mer av, hvis du har flere lignende bilder liggende.
Helge Ross S.
Takk for kommentar Reiko! Jeg har hundrevis av dias og S/V negativer. Akkurat nå er de, sammen med skanner, pakket ned pga flytting. Jeg håper at inspirasjonen kommer tilbake når vi er kommet i orden etter flyttingen.:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu