"Noe om banan........."
Mitt aller første premierte bilde ! Tatt i 1970. Negativet er avfotografert med Nikon slide copying adapter ES-1 og fremkalt og etterbehandlet i ON1. Opprinnelig film Kodak Tri-X og fremkalt i D76.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger154
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1064654} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Arvid O.
En gammel banan...:)
Men hvilket herlig uttrykk på den portretterte.
Godt teknisk.
Blinkskudd !
Arvid.
Leif Håvard H.
Kult rett og slett=)
Pål M. S.
Du Trygve du Trygve:-) Vet ikke helt hva jeg skal si, men jeg skjønner juryen.
Roar K.
Fri tolkning her uten at det behøver å forklares nærmere da det vel kommer an på aua som ser.
Et lite råd er at du holder deg til max 850 pix i høyde her på siden så får alle glede av HELE bildet.
Men her hvis man scroller opp så du får luft under så blir kanskje portrettet enda mer intenst med kutt midt over panna?

Roar
Trygve K.
Hehehehe......

Takk for kommentarer alle...... !

Det er det med de øya som ser da ! Hun på bildet var min kjæreste den gangen og bildet ble tatt under en fotomesse på "Sjølyst". Hun spiste sin banan og ble meget forskrekket da jeg tok bilde av henne. Noen "multitolkning" av motivet var ikke i mine tanker den gangen, - men jeg har jo hørt varianter i ettertid...

@Roar: Om dette med skjerm. Jeg vet ikke hvilken oppløsning du bruker, - men jeg kjører 1920x1280 på min og har ingen problemer med å se hele bildet uten bruk av fullskjerm modus. Kanskje på tide å sjekke din egen skjermoppløsning ?

For øvrig godt forslag til kutt ! Kan hende jeg forsøker. Denne gangen var det et poeng å vise "hele" bildet noenlunde slik det fremkommer som negativ og slik det ble premiert i 1970 !

mvh Trygve (som lurer på hva i all verden folk skal med scanner, - når en enkel liten dings (Nikon ES-1) kan gjøre jobben vel så godt !)
Roar K.
Jeg bruker en 32 tommers TV som skjerm med oppløsning 1920x1080 som anbefales så jeg ser du bruker 200 mer i høyde. Den innstillingen finnes ikke her. Da må jeg opp i 1600x1200 og det ser jeg ingen grunn til.

Roar
Trygve K.
@ Roar: TV-skjermer og dataskjermer er kanskje litt forskjellige, Jeg har selv prøvd meg med en Samsung 32 tommers Smart TV av nyere dato til billedbehandling på hytta, - men synes det ble nokså vanskelig. Jeg lar for øvrig Foto.no nedskalere bildene mine for meg. De fleste har jeg lagret med NSFF standard på 2400 i lengderetningen og så tar foto.no seg av resten....

Dette blir jo langt utenfor "billedkritikk", - så kanskje vi kan ta eventuell videre kommunikasjon om dette via meldingstjenesten ?

mvh Trygve
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu