Før det skal skje
Hva ser herren etter? Og vet fruen noe om det?
Utstyr
  • Nikon D7000
  • 12.0-24.0 mm f/4.5-5.6
  • Brennvidde12.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger489
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1064761} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Arild T.
Her stemmer alt etter min mening! Et bilde som forteller en historie, perfekt kontroll over lys og skygge og en komposisjon som er ypperlig hva ledende linjer angår. God dydde pga av stram symmetri.
Dette bildet likte jeg godt!!

Hilsen Arild
Arvid O.
Tiltreder Arild`s gode kommentar.
Bra !
Arvid.
Keshav N.
Her har Arild sagt det som kan sies, Vakkert.
Ragnar S.
Er normalt ikke så begeistret for "konstuerte" bilder, men her synes jeg du treffer godt med uttrykksfull, litt gammeldags stemning. God behandling av lys/skygge.

Mvh Ragnar S
Bjørnar P.
Fint lys og en interresant situasjon som trigger nysgjerrigheten.
Er usikker på om farger hadde vært et pluss her. Alternativt kunne et lite løft i skyggepartiene vært interessant.
Er derimot ikke i tvil om at et kutt på høyre side slik at den store døra(?) hadde blitt borte, hadde vært et pluss for meg. Det jeg antar er ei dør virker også unaturlig stor pga fortegninga fra vidvinkelen, og det ødelegger noe for følelsen av realisme.
Uansett er dette området av bildet mye mindre interessant enn resten mht både fortelling og estetikk, og et kutt fremhever følgelig det interessante i bildet.
Ingrid Milly L.
Fint perspektiv i dette bildet. Litt nostalgi ifht. klesdrakter og interiør.
Mvh. Ingrid Milly
Lars-Kristian M.
Takk for tilbakemeldinger. Bildet er ett av mine bilder som var en del av en utstilling på Blaafarveværket før jul i år. Det er tatt inne på en gammel skole som ble bygget for barn av arbeidere på "værket". Dette er min favoritt av de 5 bildene jeg bidro med på utstillingen. Jeg liker dybdefølelsen og linjene. Så jeg er ikke enig med deg, Bjørnar Pedersen, at å kutte vekk døra på høyre side er et alternativ, da jeg synes at både perspektivet og dybdefølelsen vil forsvinne. Jeg liker også bildet mye bedre i s/h enn i farger. Synes det gir bildet enn god stemning som passer bra i forhold til å gi det en historie og nysgjerrighet.
Hjalmar E.
Bra bilde av en 1800-talls klisje. Er enig med Bjørnar. Den skjeve døra dominerer og trekker ned helhetsinntrykket endel hakk. Jeg hadde nok ikke tatt dette bilde i en "best of" portfolio før bildet er blitt rettet opp (hvis det i det heletatt er mulig?)
Ellers gode kontraster uten at noe blir for mørkt eller lyst. Personene på bildet er der de skal være. Passe teatralsk, passe naturlig. Godt.
Kjartan H.
Vakkert bilde med meget god stemning. Det som trekker ned for min del er døren på høyre side (burde fått med hele innrammingen) og samme med bildet på venstre siden. Dodge & Burn teknikken er alt for dominant og uvilkårlig og burde tones ned et par hakk (synes veldig tydelig over skattholdet og generelt vegger/tak/dør/gulv). Men tross, Nydelig komposisjon!
Kjartan H.
komentar til min egen komentar: Ved nærmere ettertanke/studering burde ytterligere beskjering (altså motsatt) gjort døren mindre, du hadde fjernet rammen og kommet litt nærmere meneskene og situasjonen. Selv om romfølelesen gjør mye av bildet er døren dominant.
Anne-Guri F.
Dette likte jeg godt!. Perspektivet og linjene gjjør at man nærmest blir "sugd" inn i bildet. Det at menneskene og situasjonen ligger langt bak gjør det spennende og vekker nysgjerrigheten min. Nydelig lys. I det hele tatt et flott bilde.
Vegard S.
Pent bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu