Generasjoner
Utstyr
  • DSC-F828
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger159
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_106523} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Inger-Lise S.

Et godt bilde dette Espen. Fint motiv. At barnet tusler alene, attpåtil med ansiktet ned, gjør bildet ekstra sårt . Et bilde som gjør inntrykk..

mvh Inger-Lise
Avsluttet .

Heisann

Synes dette bildet faktisk sier veldig mye uten tittel også. Det var veldig bra plassering av barnet i forhold til stenstøtter og bakgrunn. Bildet taler veldig bra til meg og er lett å forstå.

Virker som du har lagt endel arbeid i kompen for å beskrive ''generasjoner''. Den store flaten i forkant av barnet representerer en frihet og et langt liv.

Flott beskrevet, om så det ble min egen tolkning av det !

svenn
Avsluttet .

Se her ja Espen. Det har blitt en stund uten foto fra min side, og heller ingen kommentarer. Liker de fleste bildene av Live, og dette er inget unntak. Som Inger-Lise sier så skaper det at Live går med hodet bøyd en slags dyster stemning. Dyster, men likevel uvitende. Ser at bildet ikke er helt skarpt heller, men det gjør ingenting.

Mvh
Lars-Anders M.

Er detta från Hummlegården? Vacker bild.
Karianne H.

Et vakkert og annerledes bilde! Et bilde fullt av tanker. Her kan det være mangt som rører seg i hodet på den som ser på dette bildet, og også på lille Live som tusler ensom på kirkegården.
Et bilde jeg liker MEGET GODT!

Karianne :-)

P.S. Beklager at jeg ikke har kommentert bilder i det siste - har vært uten data i flere uker. D.S.
Tom Just O.

Du har vist med dine gode portretter at du kan gjøre det langt bedre enn dette. Bildet er bevegelsesuskarpt: Du må holde kameraet stødigere. Komposisjon og motiv syns jeg er greit nok. Du har sansen for s/h, det er bra!

Jeg kjenner meg igjen fra Vår Frelsers Gravelund med monumentet over de henrettede fagforeningslederne Viggo Hansteen og Rolf Wickstrøm i bakgrunnen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu