- Jeg velger meg april!
Er noe midstilt, men synes selv at det fungerer best slik.
Utstyr
  • SONY DSC-RX100M3
  • 24-70mm F1.8-2.8
  • Brennvidde8.8mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1066762} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ingrid Milly L.
Jeg liker dette bildet slik det er. Det treet som er midstilt føyer seg fint inn som en del av trær på venstre side, og motvirker midstill av inntrykket. Flotte farger.
Mvh. Ingrid Milly
Arild T.
Takk for kommentar, Ingrid Milly!

Hilsen Arild
Avsluttet .
Først og fremst opplever jeg dette som en meget god gjengivelse av et vakkert kystlandskap hvor både lys og farger er utnyttet og behandlet veldig fint. Når man ser godt etter, kan man kanskje få inntrykk av at strandlinjen på den andre siden av fjorden og treet deler bildet i fire omtrent like deler, og det skal vel i prinsippet stride mot noen regler, Men jeg hadde nær sagt at slike regler er til for å brytes når man gjør det bevisst, og i dette tilfeller opplever i alle fall ikke jeg at det skaper problemer for totalinntrykket av bildet. Jeg synes det funker utmerket komposisjonsmessig. Man skal også huske at slike regler ikke er et mål i seg selv, men bare virkemidler for å få et bilde til å funke, og det gjør uansett dette. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar K.
Ja, han gjorde det Bjørnson også - og som ikke det var nok husker jeg maleren Jacob Weideman ga ut en bok med egne malerier med samme tittel mens jeg bodde på Lillehammer og tok vinterkurset på Nansenskolen i 71/72.
Flott lys og farger.
Midtstillingen har du jo sjøl nevnt.

Roar
Keshav N.
Vakkert med treet i forgrunnen og fint landskap i bakgrunnen. Fine farger også.
mvh Keshav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu