Urban fishing.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-04-17 15:25:41
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2017-04-20 15:59:26
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon Df v2 Fuji x100s
  • Nikon 85 mm 1.8
  • Brennvidde85mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger100
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1067222} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Arild T.
Stilige bilder. Her synes jeg at versjon 2 er den beste.
Fiskerne i sterk kontrast til det urbane i bakrunnen, var virkningsfullt. Når det gjelder originalen, tror jeg at en fargeversjon hadde fungert vel så bra, ja kanskje bedre.

Hilsen Arild
Anders S.
Spennende lys og kontraster som harmonerer godt med skyggene. Jeg liker begge versjoner! Skal da understrekes at versjon2 er det beste bilde jeg noensinne har sett av operabygget! Det er rålekkert i sort hvitt!
Syns bevegelsene i fiskestanga til herr fisker i versjon 1 er en kjempe bra detalje, som kan lure blikket litt før man får sett ordentlig etter.

Meget bra!

Hilsen Anders
Avsluttet .
Både versjon 1 og versjon 2 gir uttrykk for meget bra motiver, fint gjengitt, spennende bilder av det som for en god del mennesker er hverdagsliv, meget bra behandling av lys og skygger, fin skarphet og detaljrikdom. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Øyvind B.
Mange takk for gode kommentarer til Arild,Anders og Kjell Øyvind. Setter stor pris på det! Arild: Prøvde først original i farger men fikk det av en eller annen grunn aldri til og stemme. Anders: Fint du også likte bevegelsene på herr fisker. Kjell Øyvind: Er som du nevner en viktig hobby og tid-fordrivelse for mange langs kaia fra Sørenga til Aker brygge. Kvaliteten på fisken, vet ikke. Takk igjen.
Mvh Øyvind
Rune Edvin H.
Fin miljøskildring. Tror jeg kanskje ville ha dempet kontrastene ørlite om det var mitt bilde, men det funker i grunnen like godt sånn her. Rune
Trygve K.
Dette ble meeeget severdig med flotte gråtoner og lekker komposisjon i begge. Versjon 2 tar kaka for meg, - og er som sagt ovenfor en fantastisk flott dokumentasjon av "Barcode"-styggedommen og operahuset i ett og samme bilde. Fiskeren i rullestol er et meget stort pluss !

Veldig bra !!!

synes Trygve
Kjell H.
Liker originalen. Meget severdig med sterke kontraster i både lys og innhold. Stangføringen gjør susen!
Ingvald Bright N.
Flotte begge. Men en ekstra tommel opp for h.versjonen. mvh Ibn
Øyvind B.
Hei Rune,Trygve,Kjell og Ingvald. Takker så mye for alle de gode kommentarene! To veldig ulike bilder men med felles tema...
Mvh Øyvind
Sissel Kleivdal H.
To meget severdige og godt komponerte bilder. Synes originalen har for harde kontraster. Det fratar meg en opplevelse med stemning. Den får jeg derimot i versjon 2.
Flott miljøskildring!

Sissel
Øyvind B.
Takk for konstruktiv kritikk Sissel! Enig i at kontrast original ble litt vel heftig som og Rune er inne på. Tatt i delvis mørke og slet med det kraftige motlyset fra Stena Line. Brukte tilføring kontrast for og få mer markert overgang lys-mørke. (bla.fisker) Ser og at det ble mer markante harde kontraster etter opplastning Foto.no. V2 var mer takknemlig å jobbe med... Takk igjen!
Mvh Øyvind
Knut Georg F.
Synes v1 blir litt rotete, både mht innhold og bevegelsesuskarphet. Liker godt v2, og kunne tenkt meg et utsnitt med bare rullestolfiskeren og operaen (kutt rett bak rullestiolen, og muligens rett til høyre for operahuset).
Mvh Knut
Øyvind B.
Takk for god kommentar Knut! Ditt forslag til utsnitt V3 ble tett på og litt artig.
Mvh Øyvind
Bjørnar P.
Bevegelsen på fiskeren og fiskestanga ødelegger mye for meg på originalen, ellers ville den vært min favoritt rent visuelt.
Nå blir det v2, som skårer på en sterk fortelling. Den har også fordelen av å ha mer kjente omgivelser, og kan nok fungerer fint som en fortelling om livet i Oslo. Rimelig eksotisk for mange utlendinger, vil jeg tro.
Øyvind B.
Takk Bjørnar. Må tilstå at min favoritt er original. Den lykkelige viftingen med fiskestangen i de kalde urbane omgivelsene. Var den frenetiske bevegelsen stang som gjorde bildet for meg, eller jeg ikke hadde lagt det ut. Tatt med stativ 15 s. Usikker mitt bruk av kontraster. Takk for god kommentar og brukt energi. Blitt veldig kjedelig hvis alle likte det samme her inne...
Mvh Øyvind
Bjørnar P.
Jeg ville ikke opplevd strekene som stang-bevegelser dersom du ikke hadde opplyst om det. For meg blir det bare lyse streker. Du var jo der og så stanga, så for deg er det lett å la minnene fylle gapet rent visuelt. For oss andre blir det dermed mindre stang og dermed mindre fisking enn for deg.
Kanskje det ideelle her hadde vært et kombinasjon av blitz og lang lukkertid? Da hadde blitzen frosset fiskeren og stanga tilstrekkelig, samtidig som bakgrunnen (utenfor rekkevidde av blitzen) hadde blitt gjengitt som her.
Øyvind B.
Kjøper den Bjørnar. Ikke så glad i og forhåndsreklamere hva jeg selv ser i et bilde. Noen ganger blir det meningsløst og legge ut. Menneskets trang til og bli sett-hyllet? Vet ikke. Burde kanskje gitt en beskrivelse av hva stangbevegelsen betydde for min opplevelse. At du ikke opplevde strekene som stangbevegelser forstår jeg ingenting av. Men kan godt være min livlige fantasi. Ingen av bildene fortjener i mine øyne mer oppmerksomhet, ikke de jeg liker best. Takk igjen Bjørnar. Setter stor pris på din ærlighet.
Mvh Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu