Stetind
Nasjonalfjellet
Hadde glemt graderte nd filter og filterholder for multiple filter. Måtte derfor holde et vanlig nd filter på frihånd foran kameraet. Det var ikke optimalt, og det vises når man ser nærmere etter.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetRødt filter på hele bildet, pluss nd i øvre halvdel.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1067840} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Kjartan N.
Fantastisk fint utsnitt. Stedtind i vakkert lys er flott rammet inn med elven i forgrunnen. Ville kanskje har vurdert å løfte skyggen i området oppe til venstre som er "grodd" igjen (hvis ikke for støy kommer frem). Ellers ville jeg ha fjernet støvkornet 7-8 cm opp fra bunnen i det slørete vannet.
Et flott bilde som du har produsert her :)

Mvh,
Kjartan
Raymond R.
Takk Kjartan. Støvkornet glemte jeg rett og slett å ta bort :-). Litt usikker på hvilken skygge du mener, men generelt så kom nd filteret litt for lavt pga den ufrivillige frihåndsteknikken.
Vilde F.
Utrolig flott bilde. Skyggene og kontrastene er mektige, akkurat som fjellet. Dybden i bildet er ypperlig. Litt overeksponering i fjelltoppen, men ellers et bilde som hadde blitt et supert blikkfang på stueveggen!
Flott gjort!
Raymond R.
Takk for hyggelig tilbakemelding Vilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu