God tid.
Utstyr
  • Nikon Df
  • Nikon 20mm 1,8
  • Brennvidde20mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/3200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger118
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1068199} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Pål M. S.
Godt det er noen som har det....
Likte dette gatebildet. Fin komp, og travle begivenheter i bakgrunnen. Kontrasten mellom den eldre herren og den ungdommelige farkosten på to hjul, må også nevnes:-)
Kjell H.
En hver-dags-historie uten den store "overskriften"men like god for det. Et øyeblikk med kontraster i. Liker også at du fremhever personen med skyggen i det solbelyste partiet av gaten.
Øyvind B.
Takk Pål og Kjell! Dere summerte mine tanker rundt bildet på en fin måte.
Mvh Øyvind
Avsluttet .
Fint motiv, fint, kreativt utsnitt og fin komposisjon. Dette bildet tiltalte meg meget. Hvor er det fra? vennlig hilsen Kjell Øyvind
Ingvald Bright N.
Et bilde som tar kontrastene frem på en fin måte. Det er svært liten sannsynlighet for at denne karen kjører sykkelen. Men bydelen virker gammel og noe slitt som hovedpersonen, men blir forfrisket av ungdommelige motor entusiaster. mvh Ibn
Øyvind B.
Kjell Øyvind og Ingvald. Takknemlig for gode reflekterte kommentarer. Kjell Øyvind: Bildet er tatt i havne- hovedbyen Ermoupoli på øya Syros 4 timers båttur fra Athen. Ca 15.000 innb.
Fotogent gresk liv og røre. Godt sted å bo...
Mvh Øyvind
Vidar Magnus J.
En god visning av hverdagslivet i Sør-Europa. Fin balanse mellom lys og skygge, komposisjonen sitter bra.
Arild T.
Et virkelig flott hverdagsbilde. Gode kontraster mellom lys og skygge som skaper fine linjer i komposisjonen. Likte dette!

Hilsen Arild
Øyvind B.
Mange takk til Vidar Magnus og Arild for gode inspirerende kommentarer.
Mvh Øyvind
Kjartan N.
Henger meg på de andre her. Veldig bra. Du og 20mm'en er gode kompiser. Et radarpar. :)

Mvh,
Kjartan
Jostein S.
Hei
Et knallgodt motiv

Jostein
Øyvind B.
Hei Kjartan og Jostein. Setter stor pris på de fine kommentarene!
Mvh Øyvind
Sissel Kleivdal H.
Et gatefotografi som jeg blir ved å studere. Jeg liker det. Har kommet tilbake til det nå, men kan ikke sette ord på hva det er jeg liker ved det. Lyset, skyggene, kontrastene, detaljene. Finner dem spennende. Kanskje er det også dette 'skarpe blikket' , klarheten og fargene mannen i gatemiljøet blir fremstilt i å som også gir en kontrast. Et bilde jeg vil huske.-

Sissel
Hjalmar E.
Mange gamle er mer aktive enn man tror. Langsom gange kommer av at kroppen gjerne blir mindre bevegelig med årene, spesielt høy alder.
God tid tror jeg bare kommer av kjedesomhet ikke alder.
Øyvind B.
Takk for kommentarer Sissel og Hjalmar. Sissel: Jeg trenger og ofte tid på å kommentere bilder. Hyggelig det ga deg en opplevelse. Setter stor pris på det!
Mvh Øyvind
Anne Ø.
Personen, lyset, skyggen, så bra !
Bjørnar P.
Mer enn "bare" dokumentasjon, dette. Mannen har et uttrykksfullt kroppsspråk, og omgivelsene forteller en historie de også.
Mannen som er på vei ut av bildet ved høyre bildekant er kanskje litt for nær kanten. En beskjæring vil fjerne han, og kanskje lukke bildet bedre uten å tape vesentlig informasjon?
Litt oppletting av skyggene kan også vurderes.
Øyvind B.
Takk til Anne og Bjørnar!
Bjørnar: Hadde ikke mer å gå på høyre side etter oppretting og så personen ble vel nær. Du har absolutt ett poeng. Prøvde inn uten personen men følte han sammen med de andre aktive der bak var viktig for bildet. Kontrast mellom den saktegående i front og det mer hektiske bak. Skyggepartiene er lyst opp litt. Litt smak og behag det der. Jeg liker kraftige markeringer skygger.
Mvh Øyvind
Jostein S.
Hei
Likte tittelen på dette bildet
Og ikke minst det underfundige blikket
Spennende lys og skyggevirkning, der han i grunnen er fanget i sin egen skygge!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu