- Mødrene på broen, Aamodt bro -
Er blitt fascinert av denne broen, derfor så mange bilder fra denne broen og flere kommer....
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-05-05 21:54:33
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2017-05-05 21:55:40
    Versjon #3
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1068249} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Per L.
Godt eksponert bilde med broen i diagonal og behagelige farger i V2. Mødrene kunne kanskje vært plassert mer mot høyre! Kjettingen tar også litt av oppmerksomheten så jeg ville ha vurdert et kutt slik at den forsvant! Mvh Per
Avsluttet .
Nok en fin gjengivelse av Aamodt bro med fin komposisjon og spennende utsnitt. Jeg er også fascinert av denne brua og har selv et stort antall bilder med den som hovedmotiv. Bildet er også meget skarpt og fint med gode detaljer. Det funker fint både i svart-hvitt og farge. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Gunnar F.
Jeg er også fascinert av denne broen, men min favoritt er "Eventyrbrua" eller Ankerbrua. Likte originalen, men velger v2. Godt komponert!
Mvh Gunnar
Øyvind B.
Fint utsnitt av et krevende motiv. Fin speiling elva. Personene sentrert balanserer den alltid gyngende brua. Kjetting høyre må med. Skaper perspektiv, dybde. Original funker godt og blir mitt valg.
Mvh Øyvind
Arild T.
TAkk for kommentar Per, Kjell Øyvind, Gunnar og Øyvind B!
Per: Er enig med at mødrene kunne vært plassert mer til høyre, men kjettingen er et vesentlig element i komposisjonen, så den vil jeg beholde. Takk for ditt innspill!
Hilsen Arild
Roar K.
Ja det passerer mye rart over Åmodt bro. jeg har til og med sett en politibil kjøre over her så den veide vel ikke mer enn "hundrede mand under taktfast marsj?"
Anbefaler et kutt i høyresiden på Ca. 1 cm for å unngå kjettingen ut i øvre høyre krysset.

Roar
Ragnar S.
Nostalgisk uttrykk, noe du også antyder i tittel på bildet. Tenker her på berømte Munch og "Pikene på broen". Fint utsnitt og lys. I og med min assosiasjon til Munch så blir V3 valget.

Mvh Ragnar S
Keshav N.
Veldig fine bilder av en gammel ærverdig bro. Jeg husker Lillebjørn Nilsen hadde en sang om denne broen. I min tid i Oslo området har jeg gått mange turer langs Akerselva opp til Høns Lovisas hus for vafler og kaffe. Men den gangen hadde jeg ikke kamera. Alle 3 er fine men V2 er min favoritt. Plankene på broen er finest i farger.
mvh Keshav
Vidar Magnus J.
Fin bildeserie av den gamle brua, gode kontraster mellom lys og skygge. Velger V2 her der jeg synes vårstemningen komer best frem.
Bjørnar P.
Fargeversjonen for meg. Mose på treverk er en del av fortellinga, og kommer ikke skikkelig frem uten farger.
Grei komposisjon, men jeg ville prøv å unngå å dele mennesker i to med stolpene fra brua. Dersom bildet hadde vært tatt ett sekund tidligere eller senere, hadde du unngått det.
Arild T.
Takk også til dere siste her for kommentarer og innspill!
Roar: Har notert ditt kuttforslag. Var klar over det da jeg bildet ut, men valgte å bryte Kneppens regel:)
Bjørnar: Helt enig med deg om plasseringen av mødrene på broen. Burde tatt seriefoto her og valgt det beste. Har bare ventet på at noen skulle påpeke dette. Takk for ditt skarpe blikk!

Hilsen Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu