Black Beach..
Ett velkjent motiv fra Island. Dette var første dagen, været var dårlig, med tildels svært sterk vind og regn. Jeg hadde vært her før, og visste med en gang at dersom bare ikke regnet kom til å bli plagsomt, så kunne jeg få til noe spennende! Jeg visste også at her ville jeg ikke bruke vidvinkelen min, men min 50mm f1.4. Så allerede før jeg stod på lokasjonen hadde jeg skiftet og gjort alt klart. Siden jeg ikke hadde filterholder til 50 millimeteren, så brukte jeg to strikk og festet Big Stopperen til 150mm systemet mitt. Heldigvis så holdt regnet opp lenge nok til at jeg fikk tatt bildet mitt;).
Bildet inngår i albumet Island -
Utstyr
  • Nikon D800
  • 50.0 mm f/1.4
  • Brennvidde50.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker145s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1068380} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Harald N.
Gjennomtenkt og med fin grafisk verknad. Eg kunne og tenke meg ein versjon med eit høgare standpunkt der steinen blei frigjort frå fjellet i bakgrunnen.
Mvh Harald
Morten T.
Herlig landskapsbilde i svart/hvitt. Synes bildet både er dramatisk og fredfullt på samme tid. Artig at du forteller litt om hvordan bildet blir tatt. Mvh. Morten T
Geir F.
Dette ble et meget flott, og nesten eventyrlig bilde. Utrolig rent og ryddig. Fin overgang mellom mørke og lyse partier. Mystisk og harmonisk på samme tid. Likte komposisjonen svært godt. Et fotografi utenom det vanlige.
mvh Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu