- Aamodt bru, 2 versjoner -
Liker denne broa; har mange tilnærmingsmåter rent fotomessig. Bør sees mot mørk bakgrunn!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-05-24 22:34:03
    Versjon #2
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/280s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1069257} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Per L.
Ja, det er sikkert mange måter å presentere denne brua på! I originalen blir det kanskje litt for mye å forholde seg til! V2 samsvarer mer med tittelen og gir et godt bilde av brua og konstruksjonen! Jeg likte godt advarselsplakaten og ellers er jo eksponering og farger vel ivaretatt! Mvh Per
Avsluttet .
Denne brua er et tiltalende motiv som jeg også har fotografert mange ganger (noen av dem er også publisert her tidligere). Jeg synes du har fått en fin vinkling på den her, fine farger og fint lys. Det er vel nesten ikke til å unngå å kommentere lukkertid og dynamikken i vannet. Selv hører jeg til dem som synes fosser og stryk gjør seg best med normale lukkertider slik at man unngår å "fryse" vannet slik du har gjort her. Men jeg skal innrømme at i dette bildet synes jeg ditt valg fungerer veldig fint. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Harald N.
To fine brubilde av motiv eg har sett før. Originalen godt komponert, men vel mykje oppskarpa? V2 godt eksponert og med den artige teksten. Tenker på Lillebjørn Nilsen her.
Mvh Harald
Roar K.
Her blir favoritten utvilsomt V1 med flott utsnitt, komp og vinkel.
Bare et par små flekker med utbrenning i vannskummet i godt lys må så absolutt sies å være godkjent. Enkelt å klone igjen, men ikke nødvendig.
I V2 har du fått med en tekst som også Lillebjørn som vokste opp bare et par steinkast fra brua har med i en av sine viser. mener å huske det er "Far har fortalt."

Roar
Keshav N.
Veldig fine bilder av en ærverdig gammel bro. Jeg husker Lillebjørn Nilsen snakket om denne broa på tv for lenge siden. Siden da har jeg besøkt dette stedet flere ganger.
mvh Keshav
SveinM M.
Velger meg V1, med flott komp og gode detaljer! :)
Ragnar S.
V1 er bildet, V2 mer info.
Flott komposisjon med fine linjer og naturlig vannskum. Bra !

Mvh Ragnar S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu