Egersund
Panoramabilde over Egersund.
Satt sammen av 37 bilder.
For mulighet til å zoome inn - sjekk bildet på Gigapan (link under)
http://www.gigapan.com/gigapans/199222
Utstyr
  • Nikon D750
  • TAMRON SP 85mm F1.8 Di VC USD F016N
  • Brennvidde85.0mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1070150} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Hans Rich. A.
Veldig flott panoramabilde av en flott by. Det var mange bilder med. Føler at det ble vel smalt, noe som kanskje skyldes valget av brennvidden?
Har selv forsøkt meg på panoramafotografering, men med lite hell på arbeidet i felten. Har ikke knekt koden enda på hva jeg gjør feil - men jeg håper jeg lykkes snart.
Mvh Hans Richard
Vidar Lennart F.
Takker for tilbakemeldingen Hans Rich.! :-)
Kunne ikke ha noe mer høyde i bildet her da jeg ville ha fått mange bilder med bare blå himmel. Ut fra erfaring - så går det sjeldent bra da Lightroom ikke vet hvor disse skal plasseres. Gøy med panorama da man har muligheten til å få med mange detaljer. :-)
Noen hint: ALT manuelt på kameraet - fokuser først og slå av autofokus. Lukker, blender og ISO må være likt på alle bildene (juster lukker helst etter lyseste plass for å unngå at det blir utbrent). GOD overlapping på hvert bilde - både i bredde og høyde hvis du tar flere rader. Hvis mulig - ingen bilder med f.eks. kun blå himmel...! :-)
Lykke til videre! :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu