Trestamme.

Jeg liker å la det gå 5-7 dager mellom kategoriene og/eller linende bilder så da henter jeg av og til fram noe gammelt som denne knudrete trestammen fra Masai Mara i Kenya 2012 som jeg håper skiller seg litt ut fra norsk gullregn.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Tror det funker sånn noenlunde.
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Sigma 18-250mm
  • Brennvidde250.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1070410} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Arild T.
Her er det de grønne "glipene" som gjør bildet. Disse står fint kontrast til og bryter opp i ensarheten i trestamma som dominerer bildet. Vanskelig å få et godt bildeutsnitt av et slikt moti, men føler at du har maktet det godt.

Hilsen Arild
marit f.
Trodde først dette var et av dine skulpturer fra Oslo. Syns det ligner litt på en dame, med sine arr og merker etter et levd liv. Flotte kontraster som Arild skriver,
Mvh Marit
Per L.
Artig trestamme som, om enn noe knudrete, kan minne om en gravid dame! God eksponering med flotte strukturer og troverdige farger! Mvh Per
Keshav N.
Flott trskulptur du har funnet her. Hun ser misfornøyd ut men så har hun nok stått på samme stedet veldig lenge. Fine farger.
mvh Keshav
Hans Rich. A.
En høy panne, et par øyne, en traust nese og munn er det jeg ser. Fine fargesjatteringer og strukturer i stammen.
Mvh Hans Richard
Bjørnar P.
Strukturene kommer godt frem, noe som gir grunnlag for mange assosiasjoner.
Mulig bakgrunnen er litt for påtrengende, og burde vært dempet litt.
Avsluttet .
Fin gjengivelse av en interessant trestamme. Inspirerende, knuderete trestammer finner vi også mange av i nærmiljøet her. Kanskje tegningene og strukturene i stammen kunne kommet bedre fram hvis den hadde blitt gjengitt litt lysere? vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar K.
Joda, ser at muligheten for å dempe de lyse partiene slik at kontrasten blir mindre mellom treet og bakgrunnen. Men om bildet blir bedre av den grunn er jeg ikke så sikker på.
Men jeg har jo ikke prøvd det ut.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Geir F.
Selveste Dovregubben? Fine strukturer og fine kontraster. Bra utsnitt. Kunne også tenke meg at du dempet bakgrunnen noe (litt mindre kolorert og noe mer bluring).
Geir
Ragnar S.
Det er noe menneskelig over denne trestammen.
Godt utsnitt og godt med detaljer.

Mvh Ragnar S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu