Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • canon 100 mm, f2.8-macro
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt, ISO 100, i regnvær
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1070479} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Ragnar S.
Krevende med blå og røde blomster fotografisk sett.
Vanskelig å få til den rette farger og gløden, noe jeg vet av egen erfaring. Dette synes jeg du behersker på en fin måte her. Meget behagelig, mørk bakgrunn.

Mvh Ragnar S
Arild T.
Takk for rask respons, Ragnar!

Hilsen Arild
Per L.
Veleksponert bilde med god komp og naturlige farge! Mvh Per
marit f.
Skogens vakreste blomster, her nydelig foreviget. Superklart der det skal være, og flotte farger.
Mvh Marit
Geir F.
Nydelig blomst med gode detaljer og fine farger. Behagelig kontrast til bakgrunnen som passer utmerket. Beskjæringen oppe sitter ikke helt, men det var kanskje vanskelig å finne et optimalt utsnitt.
mvh Geir
Harald N.
Vakkert!
Mvh Harald
Hans Petter S.
Hei Arild! Dette ble flott! God skarphet her, selv om det er håndholdt! Fargene er flotte, og dråpene gir bildet det lille ekstra! Flott lys i bildet. Et flott bilde, som gir meg lyst til til å koste litt støv av mitt eget kamera igjen, kanskje sette på macrolinsa og begynne å knipse litt! Vi får se, det er ikke alltid man har like god tid til alt....
Jeg prøvde å scrolle litt her, for å se om bildet kunne beskjæres litt i topp. Da finner jeg ut at du får et "renere" bilde dersom du beskjærer midt igjennom de to nederste knoppen oppe til høyre i bildet, slik at du ikke ser noe av de andre knoppene der. Dette synes jeg er et godt alternativ, men det går på bekostning av at du mister litt av miljøet i rundt! Bildet fungerer utmerket slik det er også!
Avsluttet .
Suverent makrobilde, fin komposisjon, skarpt og elegant, fint motiv hvor også dråpene på blomsten er et viktig element, inspirerende. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Avsluttet .
Suverent makrobilde, fin komposisjon, skarpt og elegant, fint motiv hvor også dråpene på blomsten er et viktig element, inspirerende. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Fredrik N.
Supert macrobilde!
Flott med dråpene.
Mvh Fredrik
Roar K.
God macro dette.
Liker at du har tatt med gruppa oppe til høyre.

Roar
Arild T.
Takk til dere som har skrevet kommentar her. Setter virkelig pris på det!
Geir: Deler ditt synspunkt om beskjæringen øverst. Bildet ble tatt i tegn, så fikk ikke kontrollert utsnittet før under etterbehandlingen.
Hans Petter: Takk for tips angående beskjæring! Skal prøve å legge ut din versjon på tirsdag. For øyeblikket har jeg bare tilgang gjennom en mobil.

Hilsen Arild
Vidar Magnus J.
Vakkert blomstermotiv med gode farger. Vanndråpene er et fint tiskudd til motivet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu