Nord- Ramstad
Utstyr
  • Canon EOS 6D
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  • Brennvidde50.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1071231} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Roar K.
Her tok jeg meg den frihet å prøve ut tanker jeg hadde om utsnitt til en V2.
Først en beskjæring opp så det svært lyse feltet oppe i venstre hjørnet forsvant.
Deretter tok jeg en beskjæring nede slik at ramma skjærer inne i det mørke til venstre for den lille busken slik at den bare får sin lille krone over bildekant hvilket vil si noe sånt som 4 cm på min 32 tommers TV-skjerm som jeg bruker som PC-skjerm.
Da har du et tilnærmet panorama format med med markant dybdefølelse i skylaget og kanskje mer spenning nede i og med at diagonalen som de mørke trærne skaper nede og føles som en forlengelse av diagonalen som de hvite blomstene skaper kuttes av nedre ramme og da går mellem kortside og langside hvilket ofte skaper best spenning.
Hvor vidt dette har noe får seg får du selv finne ut ved å prøve deg fram.

Roar
Per L.
Fint landskapsbilde med god dybde fra blomsterenga i forgrunnen til snøflekkete fjell i bakgrunnen. Spennende skyer og passende farger. Mvh Per
Bjørnar P.
Godt komponert. Teknisk helt ok. Fine skyer.
Ville valgt et litt lavere standpunkt. Det hadde ført til at veien hadde blitt skjult, og dermed gitt en renere natur-opplevelse. I tillegg hadde du fått økt dybde ved at forgrunnen ble mer markert.
Sannsynligvis hadde du da også unngått kraftledningen, men den kan uansett klones bort.
marit f.
Takk til dere herrer for gode konstruktive kommentarer, setter stor pris på det. Flott å få innspill på hva som evt kan gjøres annerledes.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu