Kystlandskap
Fra Kråkolmen på Hustadvika, øya Teistklubben i bakgrunnen. Farger og vegetasjon som er typisk for kystmiljø på våre kanter dette.
Utstyr
  • NIKON D5300
  • Nikon 16.0-85.0 mm f/3.5-5.6
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger56
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1071370} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Per L.
Nydelig kystbilde med god dybde fra det flotte svaberget med strandnellik og lav til øyene og bebyggelsen bak. God eksponering, passende utsnitt og naturlige farger! Mvh Per
Walter S.
Ser at du har "oppgradert" til D5300 - et kamera jeg også bruker mye, selv om jeg har både D7200 og D750 + D300s. Sammen med AF-S 16-85mm blir dette et fint tospann som dekker det meste, alt i en hendig størrelse / vekt!

Regner med at du her har brukt stativ? God dybdeskarphet. Den gule "messinglaven" (?) og slike tuster med strandnellik har vi også på Østfoldkysten. Kjenner igjen holmen i bakgrunnen fra ditt siste bilde.

Mvh,
Walter
Keshav N.
Det jeg liker best ved bildet er forgrunnen med blomster gress og svaberg i fine farger. Navnet Hustadvika vekker minner. Det var her jeg var sjøsyk for første gang i 1964 på veg til Kristiansund for å gå ombord i skoleskipet Statsraad Lemkuhl.
mvh Keshav
SveinM M.
Veldig fin forgrunn, og litt synd at himmelen ikke var mer medgjørlig. :) Himmelen kom dog mer til sin rett med mørk visningsbakgrunn .... ;)
Agnar H.
Mange takk Per, Walter, Keshav og SveinM for kommentarer med god dybde og fin forgrunn. Jo, har skaffet meg et D5300 Walter. Liker godt den vippbare skjermen. Er nyttig på bilder med lavt standpunkt, som f. eks. dette.
Agnar H.
Walter spør om bruk av stativ. Nei, har ikke brukt det selv med lukkertid på 1/30 sek. Solid vidvinkel og VR så går det bra om en stødig på hånda. Har sjelden med stativ på tur.
Ingrid Milly L.
Nydelige farger i landskapet og fint utsnitt.
Mvh. Ingrid Milly
Avsluttet .
Fin gjengivelse av et vakkert kystlandskap. Forgrunnen bidrar til en god komposisjon. Himmelen kunne kanskje med fordel vært litt mer kontrasterende. Men uansett, veldig bra bilde som bidrar til å gi litt reiselyst. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Hans Rich. A.
Fin sommerlig forgrunn med holmen i bakgrunnen. Noe "svak" himmel er nevnt.
Mvh Hans Richard
Agnar H.
Mange takk til Ingrid Milly, Kjell Øyvind og Hans Rich. for kommentarer med fin forgrunn, gjengivelse og utsnitt :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu