Motlys
P.g.a. at man ikke peker objektivet rett på "disse gutter" (spesielt ikke en sen fredags-kveld), som bare står og henger der (kanskje ikke mors beste barn ENS...) måtte jeg peke på måfå - se et annet sted - og samtidig eksponere uten å kunne justere hverken komposisjon eller eksponering. Håpløst overeksponert himmel og vann, holdt jeg på å kaste filene (tar alltid 3) men bestemte meg for å prøve en redigering. Jeg likte resultatet.
Samme motiv i farger: http://foto.no/i/1072490
Bildet inngår i albumet Utstyrstest: - Tester ut kamera / objektiv
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D750
  • Nikon AF-S Nikkor 70-200mm f/4 G ED
  • Brennvidde135.0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1072476} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Pål M. S.
Liker disse miljøskildringene dine, også når du tester:-)
Harald N.
Utstyret held nok mål her, det same gjer fotografen. Er du fornøgd med D750? Eg fekk ny giv mmed den, særleg med vippbar skjerm og mindre støy ved høg ISO.
Mvh Harald
Walter S.
Takk til Pål og Harald for kommentar!

@ Harald: Joda, begynner å venne meg til den. Hadde D700 som FF-kamera før. Bruker jo også DX (D5300 +D7200) til lengre turer p.g.a. vekten.

Elsker speilet som kan vippes (savner det på D7200) for uvanlige positurer, noe jeg fikk bruk for under Musikkfestivalen i Fredrikstad 2 uker siden. Liker også 2 kortplasser og grepet. Eneste jeg har problemer med, siden jeg ofte bruker eksponeringskompensasjon (rattet under tommelen) er at nesa min (bruker høyre øye på søkeren) kommer bort i WB-knappen til venstre for skjermen, når jeg ratter kompensasjons-hjulet med tommelen - og da stiller jeg ved uheldigvis om på Hvitbalansen, noe jeg først oppdager etter en stund når alle bildene mine (JPEG) er blå ...!
:o/
Men antageligvis er nesa mi for lang eller stor. Men jeg mener at når jeg holder ned knappen for eks.-kompen så burde rattet bare aktivere det og ikke bry seg om WB.

Men ellers har jeg bare gode erfaringer med den, og har brukt den mye i sommer, med forskjellige objektiv.

Mvh,
Walter
Hans Rich. A.
Har sett på fargeversjonen, men her velger jeg sort/hvitt. Og selv med noen kromspring under eksponeringen, er det likevel ingenting å si på kvaliteten såvidt jeg kan skjønne.
Mvh Hans Richard
Ragnar S.
Herlig situasjonsbilde der motlys og personene tydeligvis er opptatt av noe bestemt som de alle betrakter. Det dagligdagse ellers med positurene, syklene og atmosfæren for øvrig gjør dette bildet interessant. Og sv/hv passer jo best her.

Mvh Ragnar S
Walter S.
Også takk til Hans og Ragnar for kommentar ang. sort-hvit bildet.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu