I opplag - I, II og III
Håper det ikke gjelder hele fiskeflåten hvis noen finner ut at oljen er viktigere.
Bildet inngår i albumet Vågan i Lofoten -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-08-06 06:32:41
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2017-08-06 06:33:28
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 6D
  • EF24-70mm f/4L IS USM
  • Brennvidde35.0mm
  • Blenderf/14
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • AnnetISO 100, Raw, håndholdt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1072482} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Pål M. S.
Fint dokumentert av en som har gjort sitt. Sett i perspektiv av oljeleting, er det et skremmende scenario.... Fine perspektiv i bildene.

Er nokså klare meninger og engasjement om oljeboringen, noe som gir seg forskjellige utslag.

http://foto.no/bildekritikk/bilde/1052751-faen-ta-olja-?i...p;offset=0

Selv er jeg enig med første taler:-)
Avsluttet .
Fint motiv, godt gjengitt med hensyn på farger og lys. Komposisjonen er vel også grei. Bildet kan gi grunnlag for følelser og tanker i flere retninger, motsetningen oljevirksomhet - fiskernæring er den ene (undertegnede tar klart standpunkt for fisk mot olje), behandling av skrotede gjenstander er en annen. Først og fremst synes jeg det er bra bilder. mvh Kjell Øyvind
Harald N.
Vakkert, men vemodig. Alvorlege tankar du set i sving med desse bilda Hans Chr.
Mvh Harald
Roar K.
Foreløbig må det vel i såfall være andre grunner at det er svrt hav som fiskerne sier når det ikke er fisk å få der nord.
OK serie der jeg nok holder en knapp på v3 som favoritt.

Roar
Knut N.
Det med fisk kontra olje ser vi nok litt forskjellig på etter hvor i landet vi bor..gir vel ganske store inntekter (som vi trenger) begge deler. Flott bildeserie Hans Rich. :o)
Sissel Kleivdal H.
En litt annerledes 'fortelling' fra vakre Lofoten - i en flott dokumentasjon. Den litt dystre stemningen bygger opp om fortellingen. Flott!
Fredrik N.
Flott dokumentarserie dette.
Kledelig med den litt mørke stemningen.
Mvh Fredrik
Agnar H.
Ser du har fått sort sørgeramme på denne serien. Passer bra det. Tåken i bakgrunnen understreker stemningen. Det gir samtidig en jevn, god belysning.
Walter S.
Personlig så likte jeg V2 best av denne serien, den har mest dynamisk komposisjon med den sterke diagonalen. Dessuten så er forgrunnen her fortellende og derfor mest interessant av alle 3. Det ser ut som om båten, opprinnelig, bare bommet på slippvognen og ble liggende slik, for vær og vind, og kanskje noen dønninger løftet båten og slapp det ned på steinbunn med uunngåelig havari til følge.

Trist, men slike vrak finnes langs hele kysten. Den båttypen der er nokså gammel, antagelig med en hardtslående (men akk så solid!) 22hk Sabb 2G - som det ikke finnes deler til lenger. Den typen akterende har jeg ikke sett på en slik fiskebåt før.

Spennende serie, Hans - jeg liker slike bilder som fortelle en historie - eller - som her - danner grunnlag for at jeg selv kan spinne en historie rundt det jeg ser ...
:o)

Mvh,
Walter
Jan Inge K.
Fin og tankevekkende serie, dette. (Når det gjelder oljemotstanden registrerer jeg at de fleste fiskefartøy i dag går på olje, men seilbåtene kommer kanskje?!) :-)
Per L.
Flott serie fra virkeligheten - ingenting varer evig! God eksponering og naturlige farger. Jeg likte kompen best i V2! Mvh Per
Hans Rich. A.
Mange mange takk for alle kommentarene.
Mvh Hans Richard
Ragnar S.
God dokumentasjon samtidig som bildene, særlig V1 og V2 er velkomponerte, "rene" og med fine avbalanserte farger. Som andre også nevner til ettertanke.

Mvh Ragnar S
Hans Rich. A.
Mange takk til deg også Ragnar!
Mvh Hans Richard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu