Ute regnert det - inne er det mørkt
Så, hva gjør man? Jo man "knipser" andre som også har søkt tilflukt fra regnet inne i "tunellen", som er en av 3 utganger - eller "Sorti" (nordre sorti) som det heter i militær-sjargong - D.v.s. ut- / inn-ganger gjennom vollene som går rundt hele Gamlebyen i Fredrikstad. Litt forklaring til damefotografen. Hun tar bilder av familien sin som ser på en multimedia-informasjon om Gamlebyens historie, inne i en nisje i undergangen. Kraftig lyd av 4 høyttalere i et akustisk spennende rom gir den rette følelse, når kanonene drønner!!
God helg!
Bildet inngår i albumet Utstyrstest: - Tester ut kamera / objektiv
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D750
  • Nikon AF-S Nikkor 70-200mm f/4 G ED
  • Brennvidde70.0mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1072770} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Hans Rich. A.
Ikke dårlig! Her har du fått med det kunstige lyset inne i buegangen med gode detaljer samtidig som du har rett eksponering utenfor. Personene utfyller din fortellingen.
God helg til deg også. Her er det meldt den første høststormen i morgen.
Mvh Hans Richard
Walter S.
Takk for dine tanker, Hans! det var ren kjedsomhet som gjorde at jeg tok dette bilde. Ble stående i ly for regnet ute og var utålmodig for å komme ut og fotografere. Da damen knipset sin familie med sin iPhone fotograferte jeg situasjonen. Lyset var utfordrende nok hvor kameraets lysmåler slå krøll, noen ganger.

Mvh,
Walter
Avsluttet .
Fin observasjon, fint motiv, kreativt, fin sammenheng - også med hensyn til lys og farger - mellom "ute" og "inne". vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Takk også til Kjell Øyvind for kommentar!

Mvh,
Walter
Roar K.
Også slike motiver gjelder det å se, ja.
Flott lys på steinsettinga rundt portalen.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu