Rondane.
Bildet er tatt ikke så lenge etter soloppgang. Det var stort sett en jevn belysning, men det mangler litt glød, som et avdempet sollys kan gi.
Jeg er i grunnen fornøyd, men føler at det mangler noe, dette "noe" vil jeg kalle friskhet.
Utstyr
  • FUJIFILM X-T2
  • 16.0-55.0 mm f/2.8
  • Brennvidde55.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/340s
  • Nei
  • AnnetIkke noe spesielt her.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1072975} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Fint motiv, fine farger, skarpt og detaljrikt. Komposisjonen er også fin, men jeg er litt i stuss om plasseringen av hytta i bildet. Den synes å ligge nokså midt i bildefeltet, og det hadde antakelig fungert enda bedre om kameravinkelen hadde vært endret slik at den kom litt til høyre eller venstre for midten (jfr. det "gyldne snitt") vennlig hilsen Kjell Øyvind
Arild T.
Et fint motiv som har en litt utradisjonell komposisjon. Tenker da på dine valg: En noe midstilt hytte samt en liten himmelbue i forhold til den relativt store forgrunnen. Men regler er for å brytes, også innenfor foto. Så jeg synes dette fungerer bra komposisjonsmessig, men som du nevner, mangler litt friskhet.For å avhjelpe dette, ville jeg ha økt litt vibrance, samt dratt litt i clarity-spaken og økt kontrasten litt. Dette var bare noen strøtanker fra meg, en glad amatør.

Vennlig hilsen Arild
Sissel Kleivdal H.
'Alt' blir 'smått' i mektig natur. Liker denne formidlingen av et storslagent 'pusterom' på fjellet.

Sissel
Trygve B.
Takk for nyttige kommentarer. Det er riktig at hytta er midtstilt. Jeg lot det bare være slik, syntes bare at det var ok.
Jostein S.
Hei
Et godt eksempel på hvor sorslått naturen er
Fint med det vannet i bunnen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu