MS GLIMT
På styrhustaket var det så mye rot med diverse redskap at jeg kuttet lavt. Så er det sikkert noen som mener at hele baugen skulle være med
Større oppløsning (1500x903): http://www.nikonimages.com/gallery/1282/U1282I1503992260.SEQ.0.jpg
Bildet inngår i albumet Maritime godbiter - Scener fra havn og kyst, båter og annet maritimt.
Fotograf
Utstyr
  • NIKON D300S
  • Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f/1.8G
  • Brennvidde35.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1073718} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
karin s.
Utsnittet var fint walter,fine farger og skarphet.
Tips skipperen om rotet;) dersom han vil ha foreviget vidunderet sitt.;)
Mvh Karin.
Roar K.
Jeg tror du har truffet godt for beskjæringen nede på baugen skaper spenning i bildet.
Samme gjelder faktisk oppe også hvis man ser godt etter.

Roar
Pål M. S.
Hyggelig gjensyn for oss som er vokst opp med slike på havna:-) Glimt navnet har jeg sett på flere båter av denne størrelsen og til det bruksområdet de tihører. Glimt er også en måte og uttrykke håp...håpet om den store fangsten.

Tøff beskjæring som fungerer fint. Flott komp og skarphet. Fascinerende å se hvordan du dokumenterer omgivelsene dine:-)
Ragnar S.
Kredit for dristig beskjæring, og som fungerer godt her. Som Roar Kneppen nevner skapes spenning i bildet gjennom nevnte beskjæring.

Mvh Ragnar S
Avsluttet .
Fint bilde av en fin båt, interessant info om beskjæringen. Jeg må innrømme at jeg syntes det virket litt trangt ved første øyekast, men jeg ser poenget når jeg leser teksten din (og kommentaren til Roar) vennlig hilsen Kjell Øyvind
Helene F.
Det første jeg tenkte, før jeg leste kommentarer, var at dette var en tøff beskjæring. Skikkelig flott og skarpt bilde. Finner ikke noe å pirke på her. ☺
Walter S.
Hjertelig takk til Karin, Roar, Pål, Ragnar, Kjell Øyvind og Helene, for at dere ser på bildet mitt og legger igjen kommentar!

Når det gjelder beskjæring, så prøver jeg så rene kutt som mulig, og minst mulig som stikker inn på sidene, og av og til må man drastisk til verks. På oversiden var det ikke bare rot på styrhustaket, men også begynnelsen på andre siden av sundet som trengte seg på.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu