Interiør fra Hafslund Herregård
... i Sarpsborg. Kjølig lys gjennom vindu (fra nordsiden) og blanding med rødlig kunstlys. Ikke lov med blits.
Info: http://www.hafslund.no/omhafslund/hafslund_hovedgaard/3110
Bildet inngår i albumet "Gammelt" - Steder og ting med høy mimre-faktor.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300S
  • Tokina AT X Pro 11-16mm f/2.8 Aspherical
  • Brennvidde11.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1073766} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Knut N.
Jobba i Hafflund på slutten av karrieren, også i kraftstasjonen i Særp..men fikk aldri besøkt hovedgården..;o) Fint bilde gjennom den "linsa" Walter.
Walter S.
Ja, da har du gått glipp av noe, Knut.

Du får ta det igjen neste sommer. Det pleier å være omvisning hver Søndag i juni - juli - august. Det er lov å fotografere (ikke blits), jeg fikk t.o.m. lov å bruke monopod.
De var ikke så veldig glad i speilklapringen (jeg spurte på forhånd) på min D300s - så jeg fikk lov å "henge litt etter" gruppen, slik at jeg ikke forstyrret guiden mens hun snakket. Det var før jeg skaffet meg Fuji.

Takk for dine ord, Knut

Mvh,
Walter
Ragnar S.
Her får du fram farger og lys slik jeg innbiller meg øynene ser det i virkeligheten, hvilket ikke er like enkelt med sterkt lys fra den store lampa i taket og lys fra vinduene. Ser du har benyttet brennvidde 11.0mm tilsvarende ca 16.5mm i fullformat, hvilket betyr at det høyest sannsynlig er foretatt oppretting av styrtende linjer.

Mvh Ragnar S
Walter S.
Hei Ragnar, og takk for kommentaren.

Oppretting, ja - noe ble gjort. Men ikke så mye som man skulle tro. Dro det høyre hjørnet, nede, en liten tanke ut til høyre. Det var alt. Tokina'en er ikke så verst hvis man greier å holde objektivet så vannrett som mulig. Lampen i taket lot jeg være slik den er.

Mvh,
Walter
Avsluttet .
Fint bilde av vakkert interiør. Hvis det er tatt uten stativ, er det bemerkelsesverdig skarpt. Bra jobba i alle fall. Mvh Kjell Øyvind
Walter S.
Takk for ditt bidrag, Kjell Øyvind - jeg fikk lov til å bruke monopod (ett bens-stativ) så lenge det var gummiknott i enden (som skjuler piggen).

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu