Bildet inngår i albumet Flakstad i Lofoten -
Utstyr
  • Canon EOS 6D Mark II
  • EF17-40mm f/4L USM
  • Brennvidde17.0mm
  • Blenderf/20
  • Lukker1s
  • Nei
  • AnnetISO 100, Raw, Lee Little Stopper filter, stativ.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1074221} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .
Vakkert, både bildet og landskapet. Fin komposisjon hvor forgrunnen spiller en viktig rolle. Jeg er imponert over hvordan du greier å utnytte forgrunnen, antakelig også med en ganske lav kameravinkel, til å skape meget elegante bilder med fin komposisjon og en betydelig illusjon av dybde. Samtidig er både forgrunnen (bortsett fra vannet som er i bevegelse) og bakgrunnen skarp og detaljrik. Jeg har stor sans for at man lar vann i bevegelse være flytende slik du gjør, og ikke "frosset" slik jeg vet en del fotografer foretrekker. Meget bra fotoarbeid. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Fin bevegelse i vannet foran gir interessepunkt, samt sylskarp bakgrunn med de flotte fjellene er jo topp. Ser ut som det er ganske langrundt her, og ikke et sted man bør forville seg i med båt!

Som gammel båtmann så er jeg helt paranoid med tanken på å gå på grunn - T.O.M. når jeg ser på bilder!
;o)

Når det gjelder formen på vann i fotografier - om det skal være frosset eller (ut)flytende, så har jeg et ganske avslappet forhold til det, helt avhengig av motivet og i hvilken setting scenen er tatt.

Mvh,
Walter
Avsluttet .
Imponerende!! Og veldig vakkert.
Hilsen Grethe.
Arvid O.
Det lave standpunktet skaper god dynamikk , samtidig som bevegelsen i vannet gir bildet liv opp i mot den litt dystre bakgrunnen.
Et godt landskapsbilde.
Arvid.
marit f.
Et flott bilde som viser at det ikke alltid må være strålende solskinn for å lage tiltalende bilder. Liker bevegelsen du har fått fram her, samt det lave standpunktet.
Mvh Marit
Ingvald Bright N.
Fint. Det er imponerende . Ingvald
Jan Inge K.
Her er det bare å henge seg på Kjell Øyvind`s kommentar. Enig i hans betraktninger om vann i bevegelse her, selv om det i andre sammenhenger kan gjøre seg med enda lengre lukkertider..:-)
Terje A.
Bare nyter dine bilder fra Lofoten. Må nok tilbake en gang.
Ragnar S.
Lav kameravinkel skaper dybde i et pent landskapsbilde. Kan se det er liv i det rennende vannet, selv du ikke har unngått utbrenthet der vannet blir til skum. (Hvilket ikke er enkelt med såpass lang lukkertid).

Mvh Ragnar S
Fredrik N.
Nok et imponerende Lofoten- bilde fra deg.
Dette var skikkelig lekkert!
Mvh Fredrik
Roar K.
Her funka det bra med lang lukkertid i motsetning til de som lager bomull og blautkake av bekker og fossestryk.
Kanskje kunne du fått et "bein" på hver side av nedre venstre hjørne framfor et midt i krysset?
Fjella til høyre går ut på kortside så kanskje kunne du tatt en beskjæring oppe så diagonalen til venstre hadde gått ut på øvre langside.
Egentlig ikke viktig noen av de to tingene jeg nevner, men har som kjent for vane å ta med ting jeg ser og tenker.

Roar
Oddvar S.
Som vanlig et nydelig Lofotenbilde fra din hånd. Skulle gjerne hatt et slikt utvalg av landskapsmotiver å fråtse i. Men du vet jo å finne de rette værsituasjoner som gir bildene et ekstra løft.
Hans Rich. A.
Mange mange takk alle sammen for hyggelige tilbakemeldinger.
Mvh Hans Richard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu