Høstlig abstraksjon
Utstyr
  • Canon EOS 700D
  • 10.0 - 22.0 mm
  • Brennvidde22.0mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1.6s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1074358} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Walter S.
Litt sånn som franske Impresjonister malte for lenge siden, synes jeg. Auguste Renoir hadde slike brede penselstrøk som ligner litt på de vi ser i ditt abstrakte bilde.

http://www.wikiart.org/en/pierre-auguste-renoir/the-seine...skiff-1879

Det er en voldsom kraft i de blå feltene.
Spennende, Jan Inge!

Mvh,
Walter
Jan Inge K.
Takk skal du ha, Walter. Har inntrykk av at denne typen fotografi ikke faller i smak hos det store flertall, men jeg har alltid likt det, og prøver innimellom. Og når man blir nevnt i samme åndedrag som Renoir...! DET blir nå litt voldsomt, da..:-)
Walter S.
Ja, det er - inn i mellom - befriende og slippe seg litt løs med kreativ lek og gjøre noe helt annet, selv om det, som du selv sier, ikke mange som (tør? å)kommentere(r) slike. Jeg har også litt "sperre" mot en fornuftig kommentar, fordi det som regel er meget uangripelig med abstrakte bilder, men hos deg var det faktisk ikke vanskelig. Jeg har lest en del kunsthistorie og assosiasjonen i din abstraksjon var ganske så åpenbart!

:o)

Mvh,
Walter
Hans Rich. A.
Det var en ny side ved deg Jan Inge. Men ikke desto mindre spennende å se. Som Walter nevner så er det vanskelig å komme med noe vettuge kommentarer til abstrakte bilder. Ihvertfall for meg som egentlig ikke har peiling. Enten liker man det man ser eller så gjør man det ikke. Friske farger i penselstrøk som i et maleri.
Mvh Hans Richard
Roar F.
Særdeles vellykket bilde av denne typen, meget severdig. Flotte farger og fin dybde!
Ragnar S.
Malerisk uttrykk, spennende å betrakte.

Mvh Ragnar S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu