Fra Skjomfjellet..
like sør for Narvik i morges..
Utstyr
  • Canon EOS 700D
  • 18.0 - 135.0 mm
  • Brennvidde19.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1074983} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Per L.
Det er noe eget med fjellet om høsten! Klar luft og flammende farger på vegetasjonen! Veleksponert bilde med god gjennomgående skarphet og årstidens farger! Mvh Per
Jan Inge K.
Takk skal du ha! Ja, høstfjellet er riktig fotogent nå om dagen, men lyset er nesten for bra midt på dagen. Dette er tatt i morges ca. kl. åtte, og da var det ikke riktig så mye futt i sola..:-)
Roar K.
Herlig lys og farger.
Muligheten for å halvere himmelen over fjelltoppen er jo til stede. Men så var det Smaken og Baken da.
Jeg ville muligens økt kontrasten svært forsiktig - og kanskje dempet lyset ditto.

Roar
Bjørnar P.
Fint komponert. Noe pussig med fokus her. Forgrunnen er skarpt, og det samme er bakgrunnen. Mellomgrunnen derimot er delvis uskarp. Det kan se ut som dette er speilinger som er i bevegelse pga vind? Uansett er dette noe forstyrrende, da det uskarpe området er så sentralt i bildet.
Jan Inge K.
Takk skal der ha! Roar: jeg er ikke særlig oppegående på bildebehandling, så kontrastjusteringer blir det ikke mye av..:-)
Bjørnar: La ikke merke til dette fenomenet før du kommenterte det. Det er vel, som du foreslår, vannet som er litt i bevegelse, slik at refleksjonene ikke blir perfekte..:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu