Høstmorgen..
Det som imponerer meg med dette bildet, er ikke motivet i seg selv, selv om jeg er stor fan av Strandstinden i bakgrunnen, særlig som skifjell om vinteren (og seilbåten som ligger til kai brukes til vinteturister og ski & sail). Nei, det som imponerer meg er den fantastiske skarpheten til objektivet jeg har brukt når jeg tok dette bildet håndholdt. Det kommer kanskje ikke godt nok fram her, men på min data er detaljene i fjellet i bakgrunnen sylskarpe.
Bildet inngår i albumet Tjeldøya -
Utstyr
  • Fuji X-T2
  • Fuji 90mm f2
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1075929} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Walter S.
Mektig landskap og god variasjon i farger. Skarpheten ser bra ut også her, men vi burde snart få laste opp noen større bilder enn maks 1280pix.

Bra med forgrunn som gir dybde innover i landskapet.

Mvh,
Walter
Harald N.
Godt komonert med god dybde.
Mvh Harald
Per L.
Pent landskapsbilde med gjennomgående god skarphet fra naustet i forgrunnen via vegetasjonen i mellomgrunnen til det mektige fjellet bak! Fine høstfarger i skogen krydret med snøflekker i fjellet er med på å lage et meget severdig bilde! Mvh Per
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu