Høstbildet
Utstyr
  • Canon g9x
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger58
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1076238} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jan-Erik S.
Feiende flott bilde. Ville kanskje kuttet en litt i øverste del av bildet. Da ville du fått vekk en del av den ledningen også. ;-)
hege s.
Takk for tilbakld
Anne Sofie Holand F.
Så flott :)
Roar K.
Selv om de sterke fargene ikke er så dominerende her så er likevel dette kanskje det beste av de tre du har lagt ut.
Jeg ville ikke spandert tre opplastinger, men heller lagt alle tre ut som en serie under en opplasting.
Grunnen til at jeg velger dette er at her kommer detaljene best fram.
Jeg er sjøl en som drar hardt i spakene - både fargemetting, kontrast og skarphet og vet at det kan koste i form av bivirkninger. Sterke farger som blir forsterket mister ofte detaljene og må repareres f.eks. ved å øke kontrast og dempe lys - eller kanskje legger på struktur, tekstur eller andre filtre for mer å lage bilder enn perfekt naturlig foto.
Her glimrer de kraftige fargene rødt og gult med sitt fravær og det er kanskje grunnen til at detaljene både i brostein, lønneblad og grønne blader kommer detaljert fram.
Veien drar blikket innover i bildet mot bygningen vi ser laangt der inne.
Ingenting galt med de to andre bildene dine heller, men de blir mer maleri som flyter litt istedenfor ren foto uten at det er noe galt i det.
Jeg kaller sjøl mine arbeider bilder istedenfor foto for da står jeg friere til å gjøre hva jeg vil.
Merker jeg at bildet er i ferd med å bli overarbeidet legger jeg heller på noe ekstra istedenfor å gå tilbake å begynne p nytt.
Ledningen som første taler vil fjerne ved kutt oppe blir jo ikke borte da den fortsetter bak trærne, men antagelig vil enten kutt eller kloning oppe høyne bildet.
Mine erfaringer gjennom 11 år på fotosider sier meg at det ikke er noen vits i å legge ut flere opplastinger slik du har gjort her for det blir ikke flere kommentarer av det - enten ett og ett eller flere versjoner eller serie under en opplasting.
Hvorvidt du fikk noe ut av dette er det vel bare du som kan avgjøre.

Roar
hege s.
Takker så mye for alle tilbakemeldinger,en lærer så lenge en lever. Og jeg liker å utforske å leke med bilder. Syns det er kjekt med tilbakemeldinger,en kan plutselig se ting på en annen måte, så igjen takk
Morten E.
Nå måtte jeg smile. Godt håndverk dette. Første som slår meg er dybden som veien gir inntrykk av, og paret der fremme bidrar veldig bra til den. Man lurer på hvor veien går, hvor de skal.

Løvet på bakken er en flott effekt, høstfargene har du også fått frem uten å overdrive.

Et bilde det er godt å hvile øynene på. Bra!
hege s.
Tusen takk morten
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu