Victory Monument i Bangkok I og II
Jeg er jo ingen gatefotograf, så det blir vel så som så. Når jeg i tillegg måtte nøye meg uten stativ iflg. reglementet på stedet etter vaktens ordre, ble det ikke slik jeg opprinnelig hadde tenkt. Hvorfor denne regelen har jeg ikke skjønt. Måtte derfor bruke en annen teknikk. Men meningen var egentlig å vente til mørkets frembrudd. Men jeg lurte meg til dette på stativ.
Bildet inngår i albumet Thailand - Reisefoto fra Thailand
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-10-09 16:11:51
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 6D Mark II
  • EF17-40mm f/4L USM
  • Brennvidde35.0mm
  • Blenderf/18
  • Lukker0.4s
  • Nei
  • AnnetISO 100, Raw, Pol-filter, stativ.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1076342} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Fredrik N.
Herlige bilder!

Mvh Fredrik
Bjørnar P.
Siden du åpenbart har jobbet for å få lang lukkertid her, antar jeg du likte de utflytende formene på de nærmeste bilene.
Personlig synes jeg ikke utflytinga løfter bildet, og ville helle sett det med frosne bevegelser eller med så lang lukkertid at vi bare så fargede striper fra lyktene.
Walter S.
Så er det jo ingen gatefotografi heller, Hans. Det du har her er flotte bylandskaper, og som sådan er dette meget bra. Solid komposisjon og kontrasten mellom det statiske i bygninger og monument - og den flotte bevegelsen i trafikken, gir ekstra poeng!
:o)

Mvh,
Walter
Hans Rich. A.
Tusen takk for kommentarer og innspill.
Bjørnar: Ja jeg var ute etter lang lukkertid, men fant ut at dette var det beste alternativet uten at det ble for statisk.
Walter: Nei det er vel ikke gatefotografi, burde vel stått byfotograf. Men artig å prøve seg på noe nytt.
Mvh Hans Richard
Avsluttet .
Utmerket gjengivelse av et interessant, spennende og hektisk bylandskap, skarpt og presist. Her fornemmer man dynamikk og spenning. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Vidar Magnus J.
God komposisjon, jeg synes bevegelsene i bildene, både fra bilder og tog passer fint inn her, akkurat passe til å få et innblikk i farten på trafikken. Fine farger, stemningsfullt lys på V2.
Helge A.
Dette likte jeg, artig trafikkbilde, tenke først at det burde vært kuttet 4-5cm i nedre kant men her befant det seg jo 5 mopedister som absolutt og må få være med :0) Ser at lyspåbud på kjøretøy ikke er innført enda, det er det eneste jeg savnet i trafikkbilde ditt.
Mvh Helge
Hans Rich. A.
Mange takk Kjell Øyvind, Vidar Magnus og Helge for kommentarer.
Mvh Hans Richard
Roar K.
Tror jeg velger meg V1 her. Det litt uskarpe som nok er en kombinasjon av lukkertid og bevegelsesuskarphet gir ekstra liv i bildet.
Virker som Thailand er iferd med å overreagere hva straff for forsseelser angår nå. At Kongen er mer hellig enn Budda vet vi jo fra før. Men nå kan du få 23000 norske kroner pluss fengselstraff for å røyke på stranda. Da begynner det snart å nærme seg signal til turistene - finn en annen plass å dra.

Roar
Hans Rich. A.
Mange takk til deg også Roar. Uskarpheten er med hensikt for å få et inntrykk av bevegelse.
Det er nok ikke et ukjent problem her i Thailand at strendene oversvømmes av søppel inkl. sigarettsneiper, noe myndighetene endelig har tatt på alvor. Men straffereaksjonen kan jo saktens diskuteres. For min del putter jeg tobakken i små poser under leppa :).
Mvh Hans Richard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu