Angellskjæret
Bildet er fra arkivet. Dette er vel en desemberdag i Namsos for noen år siden. Et bilde jeg fortsatt liker.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1077566} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Per L.
Godt komponert bilde med vinterstemning! Liker strandlinjen som leder blikket innover i bildet mot hovedelementet - naustrekken! God kontrast mellom rødt og hvitt! Mvh Per
Avsluttet .
Fin komposisjon, fint å se de røde husene mot den hvite snøen. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Harald N.
Malerisk og fint dette Marit. Når eg ser dei raude nausta mot den kvite snøen tenkjer eg på Frits Taulow. Det må vel vere eit komplement.
Harald
Knut Georg F.
Pent bilde som jeg gjerne hadde sett i panoramaformat; kutt under de to snødekte steinene, eller ca midt i bildet (under "neset"
Mvh Knut
Egon Ø.
Flot komponeret billede med de røde huse og den hvide sne omkring sig.
Hilsen Egon.
Nils Christian S.
Motiv,utsnitt,gjengivelse - veldig BRA !
Vakkert!
marit f.
Takk for hyggelige tilbakemeldinger, absolutt et komplement at du tenker på Frits Taulow Harald.Jeg tenkte litt på ett kutt nedenfor de to steinene, men syns jeg mistet dybde da.
Jóhann Á.
Fint bilde, med artig vinkel på naustene. Og at de ligger øverst i bildet gjør at du slipper husene bak. Og de røde naustene står veldig godt til snødekte trærne. Pent!
Når det gjelder kutt ville jeg nok være fristet til å kutte mellom den flate steinen i forgrunnen og de med snø på litt over.
Men for all del, et fint og godt komponert bilde! Og Angelskjæret er en fin plass å besøk for å ta bilder...en av mine favoritplasser i Namsos.
marit f.
Til Johann - jeg var inne på tanken om å kutte som du nevner i bunn av bildet, men syns jeg mister en del dybde da. Likedan kunne jeg tenkt meg litt mer luft over naustrekka, men da ble husene over med, og det bidro ikke positivt.
Hans Rich. A.
Her må det ha vært ganske hufsent og kaldt med all rimen på trærne. Men et flott bilde ble det uansett, og fin kontrast til de røde naustene.
Mvh Hans Richard
Ingvald Bright N.
Vakkert ) Ingvald
marit f.
Takk Hans R og Ingvald for kommentarer. Det var ikke ofte en fikk slike forhold ved skjæret, kulde og snø har vært litt fraværende de siste årene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu