Mest på bakken nå ...
Dessverre stedvis noe utbrent
Bildet inngår i albumet : Årstider i Østfold - typisk for årstiden
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-10-29 23:07:26
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T10
  • Fujinon XF 14mm f/2.8 R
  • Brennvidde14.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/280s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1077869} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Bildet kan langt på vei leses som en studie i vakre høstfarger, fint motiv, fint gjengitt uansett om det ble litt lyst i deler av bildet. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Geir F.
Gode fager i 2/3 av bildet. Fin dybde. Øvre, venstre del av bildet lider under høylys med blasse farger og lite kontrast. Ville nok også ha kuttet litt i toppen for å få bort stubben i øvre, høyre hjørne.
Geir
Harald N.
Fin fargepalett med harmonisk høstfargar. Her er det mykje næring til ny jord for det som veks og gror.
God skarphet heile vegen.
Harald
Per L.
Ja, her har du fått et typisk bilde av situasjonen akkurat nå - regn og storm har sørget for at høstfagene hovedsakelig befinner på bakken! Flotte farger og god skarphet! En selektiv demping av høylysene i øvre venstre del vil trolig høyne bildet ytterligere! Mvh Per
Ragnar S.
Høstvandring og høstløv, godt "satt sammen".
Mulig du kan gjøre de lyse partiene mørkere i separat etterbehandling, men kanskje ikke helt enkelt med såpass mange trær, greiner og løv i omradet der.

Mvh Ragnar S
Helge A.
Dette likte jeg, et "hav" av farger fra lav vinkel. Flotte farger og god skarphet. Et kutt i toppen er det eneste jeg hadde valgt men det er jo bagateller i et ellers flott høstbilde med hovedmotiv i skygge og solskinn på bakgrunn.
Mvh Helge
Walter S.
Takk til Kjell Øyvind, Geir, Harald, Per, Ragnar og Helge, for forslag og kommentar.

V2 er på plass.

Mvh,
Walter
Geir F.
Hei igjen
Ser at det blir vanskelig å optimalisere det "høylyse"/ noe utbrente partiet, men du har fått litt bedre farge på himmelen. Ser at mitt forslag til kutt oppe ikke var helt optimalt. Det hadde nok vært bedre med et kutt på vel 1 cm på høyre side (dvs. slik at stubben akkurat forsvinner) slik at bakkehellingen kun hadde "gått ut" på kortsiden, og ikke både på kort- og langside.
Geir
Britt H.
Flott høstbilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu