2 SEKUND POSITUR
Utstyr
  • Nikon D90
  • 70.0-300.0 mm f/4.5-5.6
  • Brennvidde300.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger41
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1078217} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jan Inge K.
Skarpt og lekkert av det som for mange er selveste julefuglen! :-)
Geir F.
Her er jeg uenig med Jan Inge. Sløret struktur på deler av den røde og hvite delen av fjærdrakten. Kunne kanskje ha blitt bedre ved å justere høylys. Urolig bakgrunn som du har dempet bra, men som allikevel forstyrrer inntrykket. Bakgrunnen kan en imidlertid gjøre lite ved.
mvh Geir
Ingrid Milly L.
Takk for kommentarer fra dere, Jan Inge og Geir.
Jeg har for første gang tatt i bruk lightroom 6 til redigering, og jeg er selv fornøyd med resultatet.
Synd at du ble skuffet, Geir.
Ingrid Milly
Geir F.
Jeg er på ingen måte skuffet. Mye bra i bildet, men det er litt synd at denne siden ikke brukes til det den er tiltenkt; -bildekritikk for å gjøre bildene bedre. Det er alt for mye ryggslikking på denne siden. Jeg gir kun en ærlig tilbakemelding på det jeg ser, både positiv og negativ. "Fint bilde" er ingen konstruktiv kritikk. På denne siden har jeg merket meg at en rekke personer kun kommenterer bilder av de som gir tilbakemeldinger på egne bilder.
mvh Geir
Ingrid Milly L.
Er vel et tema som helst burde vært tatt til diskusjonsforum det da?
Geir F.
Hei igjen
Ikke rettet mot deg eller Jan Inge, men på generell basis; «Legger du ut bilder her må du regne med at de kan få krasse og negative kommentarer. Det heter bildeKRITIKK og dette må du derfor regne med. Ikke ta det personlig - selv store fotografer får kritikk - lær av det! ». Dette er sakset fra retningslinjer for Bildekritiiken, noe jeg synes en bør prøve å etterfølge (min mening selvfølgelig).
Mvh Geir
Ingrid Milly L.
Takk for info du skjønner jeg er ny her jeg! Mvh. Ingrid Milly
Jan Inge K.
Jeg ser hva du mener med tanke på sløret struktur, Geir, men synes bildet fremstår som jeg kommenterte første gang. Men jeg har antakelig så mye ballast med meg fra den tiden vi fotograferte på film at jeg ikke krever så sylskarpe bilder for å bli fornøyd. I noen tilfeller synes jeg bildene her inne blir FOR skarpe! Ellers er jeg fullstendig enig i at vi skal gi ærlige tilbakemeldinger, og selv blir jeg vel så glad når et bilde jeg legger ut får velbegrunnet "negativ" kritikk, som når det skrytes..
Ingrid Milly L.
Hvilken ps bruker dere? Jeg har brukt element 14 men har nå startet opp min lightroom til fuglefoto, for jeg liker fargene godt i lighroom 6. Det er meldt feil i oppdatering av lr.6.
Jan Inge K.
Hehe, jeg er helt grønn på data og bruker ikke PS i det hele tatt! Bruker Googles utdaterte Picasa..:-) Men fotogleden er like stor!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu