Tam Coc I-IV
Bildet inngår i albumet Vietnam - Reisefoto fra Vietnam
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-11-12 14:38:52
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2017-11-12 14:41:58
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2017-11-12 14:45:21
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon EOS 6D Mark II
  • EF17-40mm f/4L USM
  • Brennvidde17.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1078831} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Stein C.
Flott serie! Særlig nr. 2.
Nils G.
Fin serie.
Org: dette liker jeg best grunnet behagelig linjeføring innover i billedflaten.
V2: Flotte linjer som brytes mot fjellene. Fin fortelling.
V3: Dette er min favoritt blandt disse 4. Her ser jeg en historie som muligens ender i en fin romanse. Skal tro hvilke tanker og ideer roeren har der han ser ut til å kjede seg.
V4: Artig dokumentasjon av noe som engang var flott når den kom ut fra fabrikken.
Mvh Nils
Bjørnar P.
Her kunne jeg ønsket at du hadde lagt ut bildene hver for seg. Hvert av bildene hadde fortjent en grundig vurdering, men jeg synes det blir i overkant å kommentere 4 bilder av samme fotograf. Jeg velger derfor å bare vurdere originalen:
God dokumentasjon i fint lys og med en fin dybde. Dette gjør bildet pent rent estetisk. I tillegg forteller bildet deler av en historie. Det kunne med fordel vært supplert med noe informasjon om hvilken funksjon disse båtene har og mer spesifikt hvor vi befinner oss.
Den kraftige vidvinkelen har naturlig nok en del fortegning, ved at rette linjer dras mot kantene slik at de blir skjeve. Dette kunne du enkelt ha korrigert i Lightroom ved å trykke på en knapp.
SveinM M.
Veldig bra serie! V3 er min favoritt, med V2 som en god nr. 2.
Avsluttet .
Suverent, meget interessant, meget fine bilder både med hensyn til komposisjon, motiver, lys og farger. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Versjon 3 er noe av det beste jeg har sett av noe som ligner en "turistreklame"-bilder og vil vel tro at dette bør gjøre seg meget godt i en katalog for Vietnam-reiser. Utrolig fengende rent menneskelig (lykke i en grønn båt) og fototeknisk meget flott.

Komposisjonen, skarphet, briljans og de gode fargene er topp! Bare se på strukturen og skiftende farger (lyset!) i vannet. Hele åren skulle vært med, men det er det ingen "sivilist" som legger merke til.

Versjon 1 har jo akvarell-aktige kvaliteter i alle de forskjellige fargesjatteringer på båtene, samt en fengende perspektiv og dybde.

Versjon 2 er også dynamisk og speilingen i vannet samt vekstenes diagonaler mot det blå-grønne fjellbakgrunn, er godt å se på.


Godt levert serie, Hans!

Mvh,
Walter
Hans Rich. A.
Mange takk alle sammen. Det var veldig hyggelig å få så mange fine tilbakemeldinger.
Bjørnar: Jeg kan tildels være enig med deg i at det ble mange bilder i ett jafs. Men siden jeg er på reise fant jeg ut at jeg kunne legge ut bilder fra dette stedet samlet for ikke å bli bundet til PC´en altfor lenge ad gangen. Og derfor så synes jeg det blir opp til hver enkelt, hvis de ønsker, å søke opp mere informasjon siden bildene mine alltid har stedsinformasjon.
Mvh Hans Richard
Roar F.
Bildene 1 og 2 er veldig fine, med gode detaljer, linjer og farger.
Jostein S.
Hei
Et supert bilde
Dette må du selge til et reisemagasin
Fantastisk visuell virkning
Før øvrig en flott serie, og mange interessante bilder med eksotisk preg
Dette er "krydder" for oss her hjemme i gamlelandet!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu