#79
Elgesetergata retning sørover, ved Lerkendal.
Bildet inngår i albumet Samfunnet vi lever i -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-11-12 23:19:10
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • 35.0 mm f/1.8
  • Brennvidde35.0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1078877} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Hans Petter S.
Herlig himmel i V2, her får du vist Elgsetergata godt frem og bildet har en ryddig komposisjon med rene kanter. Føler at bildet blir lit tungt ut mot venstre, evt. at det heller litt.
Komposisjonene i originalen er i utgangspunktet best, her får du mer dybde og linjer som leder inn i bildet! Her er venstresiden av bildet litt mer utfordrende når det gjelder ryddige kanter, men det er ikke lett å beskjære slike bilder. Du kommer godt ut av det her! God stemning og fint lys i bildet! Originalen blir min favoritt!
Walter S.
Der ville jeg valgt V2 som original med 1. plassering.
- Det er sikkert bare en smakssak, men V2 er mere harmonisk i mine øyne, mens V1 har mere driv i komposisjonen - hadde det ikke vært for halve bussen, halve biler, halve mennesker.

- Trærne i midtrabatten gir fin dybde og er flotte å få med i V1, og noe jeg liker godt der, er at husene med valma tak på høre siden går igjen i blokkene på venstre siden - bare i fargene, men det henger i hop selv om det kanskje er 100 år mellom dem!

Spennende himmel i V2 er nevnt.
Et spennende motiv som er godt eksponert begge to og fin skarphet, noe jeg setter pris på.

Mvh,
Walter

Oddbjørg R.
Hei! Jeg liker versjon en best, bla pga trerekka i midtrabatten som fører blikket innover i bildet, samt trafikken som kommer tettere innpå enn i versjon to.. Et flott dokumentasjonsbilde av Elgeseter gate med naturlige skumringsfarger. Hilsen Oddbjørg
Roar F.
Takk for kommentarer. Jeg har ingen klar favoritt, begge har styrker og svakheter.
Arild T.
Godt gatefotografi der kvalitet og komposisjon på bildene er like gode, men etter en del blading fram og tilbake, blir originalen min favoritt. Her er det magefølelsen min som avgjør:)

Hilsen Arild
Per L.
Veleksponert gatebilde med gode farger Jeg synes uten tvil at standpunktet for originalen yter midtrabatten størst rettferdighet!g. Uten de to første noe amputerte kjøretøyene ville det blitt min favoritt. Nå går jeg for V2! Mvh Per
Roar F.
Hei Arild, ja V1 har best dybdefølelse og V2 har finest himmel, samt føles åpnere. Etter litt fram og tilbake tror jeg kanskje V2 er hakket mer interessant, også fordi det viser blokkene på Tempe i bakgrunnen bak trehusenem sånn at det blir litt skyline-følelse. Tusen takk for alle kommentarer!! :-)
Roar F.
Takk Per for din kommentar. Jeg synes ikke selv at amputerte busser er så stort problem, for de er ganske lange, men personbiler og fotgjengere er litt mer uheldig. V1 handlet for meg om dybdefølelse samt fargene på blokkene til venstre, pluss selvsagt himmelen, mens jeg med V2 ønsket å vie trehusene større oppmerksomhet.
Roar F.
Takk til Walter og Hans Petter også. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu