Vinterdag ved Ramstadsjøen
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-11-17 09:36:39
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2017-11-17 16:58:31
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 6D
  • EF24-70mm f/2.8L II USM
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1079146} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Harald N.
Godt komponert med dei ulike elementa fint plassert i ruta, føler at v2 tippar litt ned i venstre side.
Mvh Harald
Jan Morten A.
Hei Flatås. Et veldig bra komponert bilde, hvor jeg vil si at grinda spiller en viktig rolle. Det forgangne menneskelige, og den evige naturen. Fin stemning i dette motivet. En utsikt man lengter etter i en travel hverdag. Jeg liker versjon 2 best. Det gir litt mer kveldstemning.
Walter S.
Dynamisk "sving" på bjørka gir fart over bildet av ellers statisk natur. Den åpne råken gir oss et "vindu" inn i bakgrunnens fine speiling. Gode farger og utsøkt skarphet.

Mvh,
Walter
Roar F.
Flott vinterbilde, god komposisjon med gjerde og tre inn fra høyre. Liker nok V1, da V2 ser litt avkutta ut, selv om lyset i V2 er varmere.
Jostein S.
Hei
Du er en dyktig landskapsfotograf Marit
Fabelaktig flott
Et motiv på veggen det der
Geir F.
Et flott vinterbilde, Marit. Ubetinget original mht komposisjon og utsnitt. Synes det er viktig at du får med hele det åpne partiet i vannet. Lyset er varmere i versjon 2, men på en annen side er det en vinterstemning du skal formidle. God struktur i snøen.
Geir
Avsluttet .
Hej Marit
Jättesnyggt - verkligen vackert landskap. Trestjärning komposition. Min röst går till originalet.
Hälsning
Lennart
Ragnar S.
Førjulsstemning, får håpe snøen fortsetter å ligge framover. Liker nok originalen best der fargeversjonen jo nesten ser ut som sv/hv utgave.

Mbh Ragnar S
Knut N.
Detta kan du fint henge på en eller annen vegg Marit;o) Orginalen for meg
Nils G.
2 flotte bilder med vakker vinterstemning. elv ville jeg ha en kombinasjon: Utsnitt/ståsted fra v1 med fargetemperatur fra v2.
Mvh Nils
marit f.
Takk for alle hyggelige kommentarer. Har lagt ut en versjon til av originalen, med litt annen fargetemperatur. Enig i at råka bør være med uten noe som helst brudd i linjene. For å få et harmonisk bilde da måtte jeg kutte litt i bunn, uten å ta for mye av gjerdet.
Hans Petter S.
Flott dette, velger helt klart originalen! Velkomponert bilde, med flere elementer som drar deg inn i vinterland!
Ingrid Milly L.
Jeg foretrekker kalde farger i dette flotte bildet. Godt sett dette.
Mvh. Ingrid Milly
Ingrid Milly L.
Jeg foretrekker kalde farger i dette flotte bildet. Godt sett dette.
Mvh. Ingrid Milly
Avsluttet .
Enkelt og fint motiv. Jeg må beundre din evne til å finne frem til gode motiver i fjellet, selv uten dramatiske topper og tinder og daler. Jeg synes dette er en nydelig komposisjon med fin og skarp gjengivelse. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Avsluttet .
Imponerende god gjengivelse av et nydelig vinterlandskap. En utopisk drøm for oss her i regnbyen! Liker den kalde, hvite, rene originalen aller best.
Hilsen Grethe
marit f.
Takk til dere alle for hyggelige kommentarer. Jeg syns det er viktig å fotografere der en lever og bor, vise fram det unike i mine omgivelser. Det finns nok mer dramatisk natur i Norge, men vår trønderske natur er kanskje eksotisk for andre. Syns selv jeg er heldig som får fotografere snømotiv allerede i slutten av oktober. Og så er det lettere å finne fram til de gode motivene når en er lokalkjent.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu