Varetransport I-III
Jeg må si jeg ble ganske fascinert og beundret over hva som gikk an å lastes på disse scooterne. Men dette er altså nokså vanlig å transportere varer på i Vietnam. Smale gater med kaotisk trafikk og dyre biler er trolig årsaken.
Satt en dag på en kafé ved Hoan Kiem innsjøen og tok en videosnutt med mobilkameraet av trafikken. La den ut på G+ siden det ikke lar seg gjøre her. Så her er linken for de som måtte være interessert:
http://plus.google.com/u/0/photos/photo/10777379793197956...c0f6ff22c3
Bildet inngår i albumet Vietnam - Reisefoto fra Vietnam
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-11-22 00:04:17
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2017-11-22 00:05:48
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 6D Mark II
  • EF85mm f/1.8 USM
  • Brennvidde85.0mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/1250s
  • Nei
  • AnnetISO 100, Raw, håndholdt, følgefokus.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1079421} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .
Tre veldig interessante og informative bilder, fine utsnitt og komposisjoner i alle. Imponerende hva disse menneskene kan få til, og hvordan de kan tilpasse seg til vilkårene i sine liv, og imponerende fint formidlet videre av fotografen. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Geir F.
Artige, fargerike og spennende motiver med godt fokus. Originalen kanskje litt vel trang, versjon 2 sannsynligvis noe vanskelig å kutte på høyre side, ellers fine utsnitt og god komposisjon. Interessant med eksotiske motiv.
Geir
Roar K.
Ja, utrolig hva de får med seg på en tohjuling.
Har vel tidligere fortalt om han som gikk trillende med en høy stabel med eggkartonger på bagasjebæreren på en tråsykkel da det hele begynte å bikke og endte i asfalten.
En annen historie er da en av naboene mine i Candolim i Goa kom kjørende med skuter. Foran på brettet sto guttungen hans, bak ham satt dattera og bakerst kona med begge bein på samme side med den minste på fanget da han stoppet ved siden av meg, flirte og sa: "U wanna hava a ride?"

Roar
Arild T.
Veldig god serie som sier det meste om scotere som viktige trasportmidler i Østen. Interessant!
Skal se på videoen din nå.

Hilsen Arild
Jostein S.
Hei
SUPERT!
Et ordentlig blinkskudd
Arild T.
hei, igjen.
Har sett vå viedeoen din nå. Litt av en trafikk-kultur, men det så ut som om det fungerte bra, rent trafikalt:)

Hilsen Arild
Walter S.
Spennende bilde som viser det "umulige" - sett med bakgrunn i vår trafikk-kultur og med våre øyne.
Har også sett videoen din - den er helt fascinerende. man går bare og venter at noen skal krasje eller falle, men det går tilsynelatende som smurt!

Mvh,
Walter
Ragnar S.
Regner med at du ikke tar med deg like mye på din motorsykkel ? Virkelig en artig og samtidig informativ serie. Utnyttelsesgraden er vel ivaretatt, og vel så det.

Mvh Ragnar S
Per L.
Fascinerende transportmetoder som vel alle hadde blitt stoppet av politiet her i landet! Godt eksponert serie hvor originalen imponerte mest! Mvh Per
Nils G.
Artig å se trafikk i andre kulturer.
Skulle gjerne sett noe mer av miljøet som scooteren er i ferd med å kjøre inn i, da ville det bli en interessant fortelling.
Mvh Nils
Hans Petter S.
Imponerende hvor mye last de har ja! Bare tull av oss i Norge å bruke varebil! Flotte, spennende bilder du legger ut igjen. Skal gå inn på linken og se snutten du har lagt ut:)
Hans Petter S.
PS! Helt utrolig filmsnutt, får litt sånn radiobilfølelse! Utrolig at det går bra!
Keshav N.
Artige bilder av transport i Vietnam. Dette er også vanlig i India som Roar også nevner. Jeg har sett endel kjøretøer som har brutt sammen av overbelastning.
mvh Keshav
Hans Rich. A.
Mange mange takk for alle kommentarene. Og til deg Roar for historiene.
Nils: Jeg tror jeg skjønner hva du mener, men poenget og historien her var bare å vise noe av det hva som lastes på scooterne.
Mvh Hans Richard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu