Vingetørking
Hver gang jeg passerer disse fuglene blir jeg fanget av det fine lysspillet i vingene. Jeg innbiller meg at det er tørking av vingene, men jeg vet jo ikke.
Fra samme sted i Drammen som mitt forrige skarv-bilde. Mindre miljø og mer fugl. Utsnitt synes jeg er vanskelig og vil gjerne høre andres meninger.
Utstyr
  • Canon EOS 6D
  • Canon EF 70 - 200 f4 L IS
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/5.6
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1079801} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Walter S.
Her står skarven i sin kjente og vanlige positur og tørker vingene sine på et båtvrak i elva (er det Drammenselva eller havnen i Drammen?) i kledelig motlys og sitt beste profil!

Flott lys, Nils - og rene fine avslutninger rund baut!

Mvh,
Walter
Nils G.
Hei og takk for din fine kritikk Walter. Dette er tatt fra Bragernes strand, altså motsatt side av havna.
Nils
Bjørnar P.
Fuglen er fint gjengitt, men omgivelsene synes jeg tar veldig mye av oppmerksomheten uten at jeg kan se at det er fortjent. Ville nok brukt en vesentlig kraftigere tele her, om mulig. Alternativt tatt et kraftig utsnitt.
Nils G.
Takk Bjørnar for konstruktiv kommentar, det setter jeg pris på. Og jeg er nok enig med deg i at det blir en slags kvasi mellom fugl og landskapsbilde.
Nils
Vidar Magnus J.
Jeg synes du har fått et bra bilde her, jeg tar av og til bilder herfra også og vet hvordan båten driver rundt med strømmene i elva og stadig skifter retning, noe som innebærer en del venting på riktig posisjon og evt fuglenes posisjon i tillegg. Det stemmer at disse fuglene tørker vingene etter dykking i vannet, noe du får fint frem i bildet. Ang. utsnitt synes jeg det er det litt mye vann i venstre siden, jeg tror et kutt mellom søppelbøtten og benken til venstre ville fremheve fuglen noe mer.
Nils G.
Takk for godt forslag Vidar. Jeg må prøve forslaget ditt.
Nils
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu