Føllet på Torsø
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-12-01 12:31:00
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1079985} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Kjartan N.
Herlig stemning og flott i svart/hvit. Liker dette bildet godt! :) Men tror kanskje det hadde blitt enda bedre med hesten plassert i høyre del av bildet?

Mvh,
Kjartan
Britt H.
Er litt enig med Kjartan i forhold til plassering av hesten. Ellers et flott og stemningsfullt bilde. Tror kanskje jeg ville kuttet litt i toppen.
Viggo Strand K.
Jeg bruker ofte litt høy himmel for å forsterke følelsen av at dyr og mennesker befinner seg ute i den store verden.
Plasseringen av føllet er gjort med hensikt...jeg opplever at denne plasseringen ofte gir mer spenst/spenning i bildet. fått mange bekreftelser på akkurat det.....men smaken er som......;-))
Britt H.
Takk for tilbakemelding Viggo. Ser at høy himmel forsterker bildet som du sier. Det er mulig du har rett i forhold til plassering av føllet også. Et flott bilde i vertfall.
Hans Rich. A.
Her har føllet gresset et godt stykke inn i bildet, og akkurat her synes jeg det er helt okay. Noen ganger kan det være helt greit å gå på tvers av komposisjonsregler, som her. Et flott bilde hvor tåken er med på å forsterke det enslige føllet.
Mvh Hans Richard
Harald N.
Enkelt og velkomponert, held ein knapp på v2.
Mvh Harald
Roar K.
Antagelig har du en mening med å plassere hesten til venstre så den gir inntrykk av å være på vei ut av bildet framfor å plassere den i det gyldne snitt til høyre på vei inn i bildet.
Problemet med så høy himmel er at blikket lett blir der oppe slik at det som egentlig er bildet lett kommer i bakleksa.
men når det er sagt så har jeg fått med meg at det har blitt en trend der mange velger vekk dybden i bildet for heller å få høy himmel.
Jeg ville halvert høyde. men så er jeg jo også litt fan av panoramaformatet.
Forøvrig fortsatt mange muligheter for utsnitt og formater hva beskjæringer angår i disse to.

Roar
Stein C.
Veldig flott. Liker den høye himmelen og holder en knapp på originalen. Nydelig lys.
Avsluttet .
Herlig, enkelt og vakkert motiv, gjengitt på en utmerket måte. Høy himmel og plasseringen av hesten synes for meg å funke meget bra. Nettopp dette medfører at bildet skaper en litt spesiell stemning og dertil gir betrakteren insitament til å tanker og følelser vandre. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu