Ved havet....
Bildet er tatt på Grenen ved Skagen.
Mulig dette er i grenseland av hva man kan publisere, men med flere hundre turister like utenfor bildekanten virket det ikke som dette paret prøvde å holde omverdenen utenfor sitt privatliv ;-))
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-12-07 16:10:02
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1080377} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Roar K.
Funker helt fint som det gjør selv om jeg ville halvert det store lyse himmelfeltet og kanskje snudd bildet vannrett for å få paret til venstre slik at det føles mer på vei inn i bildet.

Roar
Britt H.
Stemningsfullt og fint.
Viggo Strand K.
Jeg kan godt være med på en diskusjon om høyden på den lyse himmelen, og jeg vet at hjernen vår liker best å "lese" fra venstre mot høyre. Jeg er imidlertid av det slaget som lever seg veldig inn i bildet og også omgivelsene utenfor bilderammen.....stemningen med alle menneskene osv. Så...når jeg betrakter dette bildet "ser" jeg også stemningen rundt bilde og minnene fra denne fine turen på Grenen. Å speilvende bilde blir derfor veldig vanskelig...;-))
Dessuten blir det jo litt kjedelig når alle bilder skal "leses" fra venstre.
Min erfaring er at noen bilder enkelte ganger skaper mer spenning/spenst når regler brytes.

Viggo
Keshav N.
Fint og stemningsfullt bilde enig med Britt. Jeg er også enig med Viggo om speiling men syns også at halvparten av himmelen kan kuttes.,
mvh Keshav
Walter S.
Slik kjærlighet mellom to mennesker tåler dagslys, synes nå jeg. Vakkert i sin fortelling og snittet til enkelhet i originalen.
- Her er jeg enig med din første komposisjon, Viggo. Jeg ser også absolutt behovet for en "høy" himmel her, noe V2 viser oss (meg i hvert fall!) at et slikt panorama-format "trøkker" bildet sammen, på en måte. Det blir for trangt ...

Mvh,
Walter

P.S.: Jeg er egentlig tilhenger av panorama-aktige formater. 85% av mine bilder komponerer jeg til 3:5
Hans Petter S.
Originalen for meg! Stemningsfullt! Synes dette ble bra!
Avsluttet .
Elegant bilde, meget bra på alle måter. Jeg har stor sans for fotografens kommentar over og er - ikke uvanlig - helt uenig med Roar i hans kommentar. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Knut Georg F.
Liker godt snapshots, og dette inneholder 4 enkle elementer som spiller godt på lag. I tillegg skaper personenes ulike kroppsspråk og bekledning spenning inn i motivet. Litt uheldig kanskje at horisontlinja går gjennom hode/halspartiet på personene.
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu