Sathon Tai road i Bangkok
Bildet inngår i albumet Thailand - Reisefoto fra Thailand
Utstyr
  • Canon EOS 6D Mark II
  • EF17-40mm f/4L USM
  • Brennvidde17.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • AnnetISO 8000, Raw, Pol-filter, håndholdt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1080387} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Ragnar S.
Ikke mangel på biltrafikk i Bangkok ser det ut til.
Ser du har vært nøyaktig med kameraposisjon og med billedutsnitt hvilket er viktig ved denne type bilder. Synes dette er et godt bybilde.

Mvh Ragnar S
Per L.
Flott og veleksponert reportasjebilde med moderne arkitektur og og ditto bilpark! Liker perspektivet med forsvinningspunkt i det fjerne! Mvh Per
Britt H.
Syns dette er et presist og fint utsnitt fra bylivet. Vet ikke om det er synet som bedrar, men heller bildet litt til venstre. Ellers enig med Ragnar.
Keshav N.
Fint gatebilde fra Bangkok. Det virker veldig velorganiser her i motsetning til Bombay hvor trafikken er kaotisk. Fine farger, komp og god dybde i bildet.
mvh Keshav
Vidar Magnus J.
Flott bybilde med mye å studere i. Gode farger og fint lys.
Walter S.
Et futuristisk bilde med moderne og sikkert effektiv infrastruktur med tanke på offentlig transport. God dybde innover i bylandskapet.

Mvh,
Walter
Arild T.
Jeg blir bare imponert av dette flotte gate- og arkitekturbilde! Imponerende!

Hilsen Arild
Knut N.
Du er tøff som tar deg rundt i storbyene og tar fantastiske bilder, jeg hadde finni nærmeste kafé og blitt der :o)
Hans Rich. A.
Mange takk alle sammen for kommentarer.
Britt: Du har nok helt rett i at deler av bildet heller mot venstre, spesielt gata som jeg burde ha rettet opp. Kunne nok ha gjort en bedre jobb i etterbehandlingen. Med så stor vidvinkel er det vanskelig å rette opp alle de horisontale og vertikale linjene. Noe blir som oftest skjevt.
Knut: Det er ikke så vanskelig som det kan se ut for. Jeg benytter meg som regel av Skytrain (BTS) der det er mulig. Det er mye kjappere og billigere enn taxi eller Tuk Tuk, som stanger i kø hele tiden. Eller bruker fotan, men det blir ofte veldig varmt med min oppakning. Joda, det blir tid til kafé også :).
Mvh Hans Richard
Avsluttet .
Utsøkt dokumentasjon av et storslagent bymiljø. Utmerket komposisjon, skarpt og detaljert. Jeg ser for meg at dette bildet gir en meget relevant beskrivelse av vesentlige trekk ved denne byen. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Hans Rich. A.
Mange takk Kjell Øyvind. Du har helt rett i at dette er typiske trekk ihvertfall ved den indre bykjernen av Bangkok. Det finnes selvfølgelig andre strøk som har et helt annet utseende, som de fleste andre steder. En drosjesjåfør sa til meg at om ett eller to år vil det ikke være fremkommelig her på grunn av alle kjøretøyene.
Mvh Hans Richard
Roar K.
Store forandringer har skjedd i Bangkok siden jeg var der i 1979.
Kanskje ikke så rart når turismen håver inn penger selv om det er fortsatt er billig for turistene.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu