Small talk
En flott kongeørn og ei skjære sitter og tørrprater på tørrgadden, og det er fred og fordragelighet oppe på platået.
Utstyr
  • Nikon D800E
  • 600.0 mm f/4.0
  • Brennvidde600.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/2000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger82
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1080406} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Viggo Strand K.
Skjæra er en ordentlig ertekopp med selvtilliten i orden. Artig bilde.

Viggo
Helge A.
Tydelig at det var litt kontakt mellom disse to. Artig bilde.
kaare F.
Et nydelig bilde utrolig skarpt meget vakkert
Jarle S.
Takk til Viggo, Helge og Kaare for hyggelige tilbakemeldinger.
Britt H.
Veldig flott dette. Fin skarphet og komposisjon.
Harald N.
Dette var nå bare knall Jarle.
Mvh Harald
Jarle S.
Tusen takk til Britt og Harald også.
SveinM M.
Stiiilig! :)
Ragnar S.
Henger meg på de andre, et førsteklasses bilde !

Mvh Ragnar
Jarle S.
Tusen takk, Svein og Ragnar.
Geir F.
Meget flott motiv/ scenario. God komposisjon bortsett fra at grenen ikke burde ha gått ut akkurat i hjørnet. Ren og behagelig bakgrunn. men teknisk sett ikke noe noe optimalt bilde. Unaturlig kontur rundt skjæra som fremtrer noe kunstig. Den hvite fjærdrakten virker helt utbrent uten vesentlig struktur og det mangler også strukturer i store deler av den sorte fjærdrakten. Selvfølgelig ikke enkelt å eksponere, men siden bildet er lagt ut på bildekritikken er de rimelig å påpeke også det som ikke er optimalt. Ørnen virker heller ikke helt naturlig, men som sagt et meget flott motiv som overgår de tekniske manglene ved bildet.
Geir
Jarle S.
Takker for at Geir Folvik tar seg tid til å kommentere mitt bilde. Det eneste jeg kan være enig i, er at det er for lite detaljer i det svarte i skjæra, men at det kvite i skjære er utbrent? Tror du må sjekke skjermen din, Geir.Hva er det som er så unaturlig med skjæra og ørnen?Det er gjort minimale justeringer i PS, utenom å beskjære bildet for å få en bedre komposisjon. Helt ok at vi har forskjellig syn på hva god komposisjon er, men skjønner ikke helt hva du mener er kunstig i bildet.
Geir K.
Henger meg på jeg også,for dette var et utrolig flott bilde.

Geir
Geir F.
Hei igjen
Jeg gjentar at dette var et meget flott bilde/ motiv med en god komposisjon. Om en skal kutte litt på høyre side eller ikke er jo en "smaksak" der fotografen er suveren. Jeg sier bare min mening om utsnittet, og at jeg prøver å unngå at grener skal ende/ gå ut i et hjørne. Det jeg skrev om fjærdrakten var at den virket utbrent med lite detaljer. Jeg kan se at det er antydning til struktur i fjærdrakten, men det er ikke godt å se. Her spiller nok både lys og avstand inn. Det jeg mener med "noe unaturlig" har med kontrastforholdene mellom fugl og bakgrunn som på min skjerm virker for markert. Det har sikkert noe med lys, farger på motivet og bakgrunn å gjøre med mindre du har "bluret" bakgrunnen en del. Dette er bare min mening og ingen fasit. Ikke mye hensikt å legge ut et bilde her på Bildekritikken hvis en ikke får ærlige tilbakemeldinger om hvordan et bilde oppfattes. Det er enkelte personer her som blir dypt fornærmet dersom de ikke kun får ros (-og det er vel ikke meningen med siden?). Som sagt et meget flott motiv og et bra bilde.
Geir
Jarle S.
Jeg kan forsikre Geir Folvik om at jeg ikke er fornærmet eller sur på grunn av innlegget, og jeg har definitivt ikke bluret bakgrunnen, og skal innrømme at jeg godt kunne tenkt meg å vært bedre i PS-bruk. Selvfølgelig må jeg tåle at noen kommer med kritiske kommentarer, men det var altså det med kunstig jeg ikke skjønte.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu