Svaner i morgentåke
Tåka lå tjukk og det var ikke så mange motiver å oppdrive, men idet sola så vidt begynner å jage vekk tåka kommer denne svanefamilien glidende så stille. Like etterpå var tåka borte.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1080640} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Nikolai T.
Funker dette:))
Britt H.
Enig i at dette funker, men kanskje vel mye på toppen, uten at jeg er ekspert. Fint og stemningsfullt.
Hans Rich. A.
Du liker stor himmel, og det funker godt i dette flotte bilde. Godt tima og tilrettelagt!
Mvh Hans Richard
Nils G.
Enkelt og stilrent med svanene plassert slik at de er på vei inn i billedflaten. Ved første blikk syntes jeg det var vel mye tåke. Ved andre blikk endret jeg mening, dette er jo kjempeflott. Jeg liker den høye himmelen som jeg synes skaper et rolig og ensomt inntrykk.
Mvh Nils
Roar K.
Antagelig er du vilt uenig når jeg ville fjerna de øverste 2/3 av bildet fordi blikket lett forblir der oppe slik at svanene kommer helt i bakleksa.
Men bildesyn og meninger er forskjellige - og hver si løst som han sa mann og drakk mens de andre slåss.

Roar
Harald N.
Sart og stilig av svanene i morgontåka.
Mvh Harald
marit f.
Et stille og behagelig bilde der vann og luft må være med.
Mvh Marit
Hans Petter S.
Flott motiv du fanget her! Ser på flere av bildene dine at du er glad i å ha med mye luft. Selv har jeg til tider vært veldig på å beskjære i topp, men måten du gjør det på fungerer meget godt! Her synes jeg faktisk mye av bildets innhold forsvinner dersom du begynner å kutte! Liker måten du gjør det på og kjenner til tider at jeg blir litt påvirket av denne tankegangen og denne måten å se bilder på!
Avsluttet .
Elegant i sin enkelhet med glimrende utnyttelse av lyset. Det er ikke / burde ikke være vanskelig å erkjenne at plasseringen av sjøen og fuglene i bildeflaten er gjort bevisst, og at dette nettopp bidrar til å gi bildet dets karakter. Her føler jeg det berettiget å snakke om fotokunst. Jeg opplever også bildet som stemningsskapende og vakkert. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu