Isvinter
Om jeg ikke er veldig glad i kulde og is er jeg derimot litt hekta på sort/hvit. Da må man bare komme seg ut av comfortsonen når det er ideelle forhold og for meg vil det si kulde, snø og helst tåke. Kanskje litt pyton akkurat der og da, men du verden så moro å jobbe med i etterkant.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1080858} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Andreas S.
Dette er meget flott! liker godt bruken av brygga her som gir bilde god dypde og det sammen med god komposisjon så blir dette veldig bra! liker godt svart-hvitt her, syns også at det skaper mer spenning i bilde som frem hever nettopp snøen, kulde og tåken som du nevner ovenfor.
Avsluttet .
Fint motiv og en særdeles fin behandling av lys og skygger i en utmerket komposisjon. Bildet formidler også en stemning av vinter, kulde og stillhet. Som sagt synes jeg komposisjonen er utmerket, men det ville ikke forundre meg om noen kan foreslå noen centimeter kutt i toppen. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Britt H.
Dette ble også meget bra av deg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu