Julete gågate
snart er det nyttår og Julen kastes på dør sammen med dryssende julegran - må bli kvitt juletemaer her inn også - før de blir umoderne.
Bildet inngår i albumet : Årstider i Østfold - typisk for årstiden
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-01-01 19:36:47
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T10
  • Fujinon XF 23mm f/1.4 R
  • Brennvidde23.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/150s
  • Nei
  • AnnetNoe mørkt i svinnende lys (håndholdt uten OIS / stabilisering), men tar det med likevel...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1081509} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Roar B.
Lyset, et pluss. Utover det et ganske ordinært, tilbakevendende tema som nok en gang vil forsvinne i mengden, dessverre.
Keshav N.
Fint gatebilde der flere ting foregår. En mann kikker inn i banken veldig ettertenksomt. Et par med barnevogn snakker sammen. The theatre of daily life goes on.
mvh Keshav
Roar K.
Fint utsnitt og komp, lys og farger.
Ville kanskje ha unngått den halve stjerna. Men kloning er vel ikke en sak for deg kanskje?

GODT NYTT ÅR

Roar
Walter S.
Takk til Keshav og Roar Kneppen for kommentar.
:o)

@ Keshav: Din filosofiske tilnærming om "The theatre of life" passer utmerket her - for, er det ikke hverdagen vi registrerer og dokumenterer? Hverdagen kan ofte være triviell og uten de store begivenheter ...

@ Roar K.: Den halv julestjerna i toppen vil jeg gjerne ha med, i og med at motivet er om jul, eller i tiden rundt jul.

Mvh,
Walter
Hans Petter S.
Et bilde med ditt gjenkjennbare varemerke: flotte farger, god behandling av lyset og fine speilinger! Fin hverdagsskildring, liker den godt! Synes det er viktig å kunne legge ut bilder som viser det hverdagslige på forskjellige måter, og det gjør du på en utmerket måte. Hadde nok blitt litt snaut her inne (og på alle fotosider), dersom man bare kunne legge ut "nyskapende" bilder. For meg, dreier foto seg om å kunne gjøre begge deler; kunne skildre det hverdagslige og noen ganger prøve seg på det kreative.
Tenkte å foreslå et kutt i toppen, like under stjerna i stedet for Roar sitt kloneforslag, men ser ditt argument for å ha den med, og mener derfor den godt kan være med!
Godt nytt år Walter!
Walter S.
Nå har jeg lyttet godt til deg, Hans Petter - og kommet til konklusjon at jeg likevel må prøve både ditt og Kneppens forslag med å senke himmelen uten å miste noe på bakkeplan, og falt ned på et 19:9-format som jeg liker godt selv!

Takk for vel gjennomtenkt analyse og din beskrivelse av hva en hverdags-fotograf er opptatt av her inne. Personlig så har jeg ingen "kunstner" i magen og nøyer meg heller med å være hverdagslig og jordnær i min søken etter uttrykk og hva fotografi betyr for meg.

Takk igjen, og Godt Nytt År!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu