Trosser frosten
Lyng i vintervær.
Jeg føler at jeg får fortalt en historie og tatt et naturlig statement. Det er mulig å leve også i kulda. Det er ikke et bilde jeg skryter av, men et bilde jeg trente meg på innstillinger og stativbruk med å ta. Så sånn sett utfordret jeg meg selv litt.
Bildet inngår i albumet Naturligvis - natur, alle årstider, blomster, småkryp og andre krapylet.
Utstyr
  • Canon EOS 7D Mark II
  • EF100mm f/2.8L Macro IS USM
  • Brennvidde100.0mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/13s
  • ja
  • AnnetTatt med macro-objektiv og stativ. Ikke et mesterverk, men jeg hadde lyst til å dele en opplevelse av kontrasten i naturen vår. Dette som gror mens det er vintertemperatur.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1081691} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .
Spennende makrobilde, fin komposisjon. Jeg har visse problemer med å finne logikken i hvilke elementer som er prioritert som fokuspunkter. Det slår meg at man i slike tilfeller kan ha stor nytte av å bruke HFR-teknikken, slik at større og presist utvalgte deler av bildet blir skarpe. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Helene L.
Tusen takk Kjell Øyvind. Det betyr mye at du liker komposisjonen. Jeg kjenner ikke til HFR-teknikken. Skal google og se om jeg finner ut av hvordan jeg gjør det på mitt kamera.
Avsluttet .
HFR-teknikken er veldig enkel og anvendes i Photoshop, og normalt ikke i kameraet, dvs. jeg kjenner ikke til noe kamera i farten som har slik funksjon. Jeg skal gi deg nærmere infor senere. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Helene L.
Tusen takk. Da hører jeg fra deg. Jeg bruker Photoshop så jeg kan prøve der når jeg hører fra deg! Mange tusen takk.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu