Kald vind i gatene
damen som kommer mot meg hadde tårer i øyne av å kjempe seg mot nordavinden - det blåste bra i Gamlebyen den dagen. Litt i tvil om kategori: gatebilde (som det egentlig er) eller bylandskap. Bildet ble til ad hoc - altså helt på sparket.
Bildet inngår i albumet : Årstider i Østfold - typisk for årstiden
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T10
  • Fujinon XF 23mm f/1.4 R
  • Brennvidde23.0mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/70s
  • Nei
  • AnnetISO = 1600
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1082035} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Harald N.
Sur vind, fint bilde.
Mvh Harald
karin s.
Veldig fint lys og farger walter,korrekt gjengitt.her var det varme og kulde om hverandre,.
Mvh Karin.
Rune M.
Flott komponert og ei fin stemning...flott bilde!
Arild T.
God behandling av lys og skygger samt bruk av level, som vanlig! Gode ledende linjer som skaper fin dybde i bildet. Personen er et sentlat element i motivet.

Hilsen Arild
Britt H.
Flott utsnitt og komponert bilde dette (som vanlig). Naturlig gjengivelse av fargene. Et hverdagsmotiv fra gatene med liv i.
Hans Rich. A.
Se der ja, det kom jo litt snø i gatene hos deg :). Det gav jo en fin stemning i bildet. Og i skumringen gir det foruten mange gode detaljer, også fin overgang mellom det naturlige og det kunstige lyset. Damen i gult er jo et godt blikkfang.
Mvh Hans Richard
Bjørn Ø.
Fint bilde fra Fredrikstas. Bra lys og dybde
Ragnar S.
Kalt og hufsete, men fortsatt anstrøk av julestemning.
Apropos stemning, den får du fram på en utmerket måte.

Mvh Ragnar S
Hans Petter S.
Verdsetter disse bildene dine godt Walter, det er en fryd å se hvordan du mestrer lys og farger! Fint utsnitt du har her! I dette bildet synes jeg den kalde vinden og vinterstemningen kommer godt frem! Bildet passer godt inn i albumet "årstider i Østfold"!
Kjartan N.
Flott komponert bybilde dette her, Walter. Som vanlig! :) Her er det rette linjer, god dybde og flotte farger. Til og med litt snø for anledningen :)

Mvh,
Kjartan
Roar K.
Så hold deg hjemme da vel.
Men da hadde vi jo ikke fått dette flotte bildet.

Roar
Vidar Magnus J.
Fin stemning og godt blandingslys her i overgangen til blåtimen. Gode linjer og dybde i bildet, jeg liker også hvordan bildet er komponert i vestre siden, fin begynnelse på vinduet og fin avstand mellom bilen og bildeveggen.
Avsluttet .
Fint gatefoto og samtidig en fin presentasjon av trivelig bygate. Kulden og vinteren kommuniseres også godt her. Man føler nesten kulden når man ser bildet. Fine farger og fint lys. Det er noe eget ved bildene fra Fuji-kameraer. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Keshav N.
Fint bilde av vintergate. Snø har du fått også. I dag melder Times of India om den kaldeste vinternatt på lang tid, 14 grader I Mumbai :-).
mvh Keshav
Egon Ø.
Ros for din evne til at fange hverdagen og videregive den på en hyggelig og altid meget levende måde, som her, hvor man føler at man er til stede i byen og går damen i møde.
Hilsen Egon.
Walter S.
Hjertelig takk for vennligsinnede kommentar, fra:

- Harald, Karin, Rune, Arild, Britt, Hans, Bjørn, Ragnar, Hans Petter, Kjartan, Roar K; Vidar Magnus, Kjell Øyvind, Keshav og Egon.

- Beklager at jeg er litt sen med å takke, men jeg har vært "satt ut" litt i noen dager, av helsemessige årsaker.

Mvh,
Walter
Roar K.
Lyset gjør mye av bilde her.
Liten vits i å ramse opp alle superlativene jeg har brukt opp tidligere.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu