Nyhavn
Bildet er tatt i Nyhavn, København.
For min del et noe krevende bilde. At det er tatt håndholdt fra turistbåt gjør kanskje sitt. Samtidig er det mange detaljer som skal med og lys-spennet er forholdvis stort i motivet.
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM
  • Brennvidde23.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt fra turistbåt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger68
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1082139} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Nyhavn er - i sin nåværende form - et interessant sted med mange fine motiver. Her synes jeg du har fått til et veldig fint utsnitt som gir en god oversikt over stedet. Jeg må innrømme at jeg aldri har sett stedet fra denne vinkelen, som jeg oppfatter som veldig interessant. Jeg må videre bemerke den fine komposisjonen, skarphet og detaljer og speilingene i kanalen. Himmelen ble veldig grå, men det er vel vanskelig å unngå under de krevende lysforholdene du beskriver. Totalt sett liker jeg bildet veldig godt. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Keshav N.
Men resultatet ble veldig bra syns jeg, Turistbåten som kommer gjør bildet levende. Fint lys, fine farger og komp.
mvh Keshav
Harald N.
Uvanleg standpunkt, men det fungerar.. Dette kunne vere frå ei lærebok i perspektivteikning.
Mvh Harald
Roar K.
Her har nok ikke vært siden seint -60 tall eller tidlig -70 tall.
Ikke lett å finne mat for negativfingeren på dette bildet.
Beskjæringene i utsnittet sitter fint. og dybden gir seg vel egentlig sjøl.

Roar
Per L.
Veleksponert bilde med god dybde og troverdige farger! Mvh Per
Ragnar S.
Som Kjell Øyvind fremfører har du truffet godt med utsnittet som på en utmerket måte beskriver/viser oss miljøet i Nyhavn. Et levende bilde.

Mvh Ragnatr S
Helene L.
Dette er et bilde der det er mye å se på. Jeg skjønner at det er krevende å ha kontroll på alt som skjer i et sånt bilde. Men det gjør det kanskje bare enda mer levende? Jeg får lyst til å kjenne på atmosfæren du har klart å servere meg. Takk for opplevelsen.
Jostein S.
Hei
Helt fantastisk flott Hans Petter
Supert med det lave fotostandpunktet
Bjørnar P.
Klassisk komposisjon med god dybde. Fint med det lave standpunktet som får frem detaljer i vannet. Stusset litt på himmelen, da jeg forventet mer farger siden det ser ut som en delvis skyet dag. Er himmelen gjort monokrom i ettertid?
Hans Petter S.
Hei Bjørnar, og takk for kommentaren! Dette bildet tok jeg sommeren 2016 og klarer ikke å huske hvordan himmelen var. Jeg har en mistanke om at himmelen er litt utbrent, da det er et stort lys-spenn i motivet som jeg skriver under bildet! Har selv fundert litt på dette. Dette bildet er litt redigert, men selv i originalen er himmelen grå.... Fines selvfølgelig muligheter for å "fylle på" litt blåfarge, det hadde nok passet motivet, da jeg selv er litt misfornøyd med denne gråfargen!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu