Jenta på veggen der
Når alt føles mørkt, når muren stenger deg inne og alt som kommer ut er et enkelt bilde. Da lager jeg dukken dobbelt opp.
Mer nedtonet i fargene enn det forrige jeg lastet opp. De forteller begge en historie, på hver sin måte.
Bildet inngår i albumet Dukken til dukken - Portretter av kuleleddsdukker; ball jointed dolle. Jeg prøver i dette albumet å gi liv til de som ikke lever. (Produsenten/kunstneren har copyright på dukken.)
Utstyr
  • Canon EOS 7D Mark II
  • EF24-70mm f/2.8L II USM
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/60s
  • ja
  • AnnetDobbelteksponering med blits og stativ samt et bilde av murveggen som jeg har lagt på som et svarthvitt lag.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1082229} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Øyvind B.
Aldeles herlig!
Underteksten viser og ett dyp-sinn som heller ikke er å forakte når det gjelder formidling stemninger bilder...
Mvh Øyvind
Geir F.
Kreativt og spennende bilde. Levende, død, illusjon, hallusinasjon? Godt komponert. Gir assosiasjoner til "Shining".
Geir
Helene L.
Så gledelig å høre det fra deg, Øyvind! Jeg fortsetter fotograferingen i morgen.
Helene L.
Takk, Geir! Sånne kommentarer motiverer meg og gjør meg takknemlig for å være en del av et forum. Liker tankerekken din, med levende, død, illusjon, hallusinasjon. Kanskje er det alt dette.
Hans Petter S.
Nå startet jeg gal veien og fikk se ditt forrige bilde først, så la inn en kommentar der! Mener det samme om dette bildet også, her kommer budskapet enda bedre frem! Dette synes jeg ble meget bra, et bilde og et budskap jeg virkelig legger merke til!
Helene L.
Så utrolig spennende at disse bildene traff. Takk for kommentar Hans Petter!
Britt H.
Spennende og kreativt bilde. Fascinerende.
Julie E.
Jeg fikk lyst til å dele min assosiasjon. Jeg jobber i psykiatrien og tenkte på mine kjære medvandrere derfra da jeg fikk øye på bildet. Litt sånn at om bunnnivået er nådd...eller om man i alle fall føler det sånn, kan man i kommunikasjon med omverdenen få hjelpe til å oppleve sin egen eksistens eller mangel på sådan. Sin fellesskapsfølelse eller sin alenehet. ( vet det ikke er et godt norsk ord, men ordet ensomhet er så trist ) Dette fordi at disse skikkelsene er så duse at om de ikke betraktes av noen så vet jeg ikke om de føler finnes. Ble dette veldig rart eller skjønner du hva jeg mener?
Pål M. S.
Er bare et dekkende ord for dine bilder, fascinerende! Du frir til fantasien, og jeg aner et budskap som også kan brukes i overført betydning...
Avsluttet .
Dette imponerer, kreativt, meget godt presentert. Et bilde som både formidler / skaper en ganske spesiell stemning og lar betrakterens tanker og følelser få incentiv til å vandre. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Helene L.
Takk for kommentarer Julie, Pål M. og Kjell Øyvind. Det betyr mer enn dere aner tror jeg. Jeg vet jo ikke hva dere aner. Men jeg tok med meg denne motivasjonen da jeg gikk ut i dag. Jeg gikk dessverre strømtom, men et bilde kan jeg dele etterpå.
Julie - det ble ikke rart - det er akkurat sånn jeg liker at bilder kan tolkes og få betydning.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu