Monica
Utstyr
  • Nikon D700
  • Sigma Art 50
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/2.0
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger207
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1082594} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kjartan N.
Dette bildet synes jeg ble veldig bra. Fin modell, god lyssetting og fint utsnitt. Det passer veldig godt i svart/hvitt også.

Mvh,
Kjartan
Knut N.
Enig med Kjartan, fantastisk flott!
Damian C.
Tusen hjertelig takk Kjartan og Knut!
Geir F.
Estetisk motiv med med god skarphet og flott kontrast. Rent og ryddig. Jeg synes imidlertid ikke at komposisjonen sitter helt. Litt mye luft over modellen og litt for symmetrisk plassering. Fjern signaturen.
Geir
Damian C.
Tusen takk Geir.
Det virker litt rart for meg at en fotograf antyder å fjerne logoen fra bildet av en annen fotograf. Hva er årsaken til at vi skal fjerne signaturen?
Mvh
Damian
Geir F.
I nesten alle tilfeller forstyrrer en markant signatur estetikken i et bilde. Den tar ufortjent oppmerksomhet, og med mindre en er en stor kunstner synes jeg den ødelegger bildet. Vi vet allikevel hvem som har tatt bildet. For mitt vedkommende assosierer jeg en signatur med et slags "phallus-symbol" hos personer som har behov for å fremheve seg selv. Dette er selvfølgelig min mening, og trolig ikke i tråd med mange andres synspunkt. Jeg mener et bilde bør tale for seg selv med mindre en er Weidemann eller hans like. Signaturen din er forholdsvis diskret og ikke av de mest iøynefallende, og jeg kan derfor akseptere denne. Du presenterer et godt portrett, og jeg synes derfor ikke at dette ødelegger alt for mye, men bildet hadde stått seg godt uten,. Hvis du ser på en del av bildene har på foto.no, som i tillegg presenteres med en markant signatur, så skjønner du sikkert hva jeg mener. "Ryggslikkingen" på denne siden blir verre og verre, og det er ikke siden tjent med.
Geir
Damian C.
Takk for forklaringen av ditt synspunkt Geir.
Jeg forstår problemet, og jeg er også irritert av den store logoen / signaturen på bildene, derfor ble jeg litt overrasket fordi min logo er veldig liten. Jeg la merke til at det ofte er en nybegynnerfotografs feil å ha - en stor signatur, og da bør vi absolutt informere tilbake til forfatterne at det ikke er bra. Jeg tenker samtidig at alle bildene skal være signert.
Damian
Ulf Erik A.
Både sensuelt og kunstig på en gang. Usikker på meldinga det sender. Teknisk meget godt gjennomført.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu