Fiskebåter ved Vesterhavet (Lønstrup)
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • 12-24mm
  • Brennvidde12.0mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1083365} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Roar K.
Vel så bra i blåtoner disse bildene dine som i svarthvit.
Jo, typisk dansk motiv dette.
Vil du også ha en versjon med mer dybdesug nærmest panoramaformat så kan du fjerne mesteparten av det store mørke skyfeltet oppe - kanskje 40% av bildet. Da kommer ssuget.
Et bilde har jo ofte fler forskjellige utsnitt og versjoner i seg.

Roar
Bjørn Ø.
Liker absolutt blåfargen og lyset på standa der den ene hvite båten blir et slags blikkfang. Synes også at himmelen kan kuttes noe.
Britt H.
Dette var flott.
Ragnar S.
Sett slike båter langs strender blant annet som her i Danmark, men ikke funnet det rette utsnitt/perspektiv. Dette makter imidlertid du på en utmerket måte her. Sjø og skyer danner en flott bakgrunn for fiskebåtene som tar seg en velfortjent hvil. Utmerket etterbehandling der bl a blåtoner er med å skaper den rette stemning.

Mvh Ragnar S
Gunnar L.
Stilig bilde av et godt motiv i et flott utsnitt. Veldig spesielt med de sterke blåtonene, men det ble utrolig virkningsfullt og vellykket. Roar Kneppens beskjæringsforslag et alltid verd å lytte til......
MVH
Knut Georg F.
Godt motiv. Personlig ville jeg dempet blåtonene og utviklet sort-hvit kontrasten (s-kurve).
Mvh Knut
Hans Petter S.
Flott og dramatisk! Det råder en helt egen stemning i bildet! Dramatiske skyer og herlig lyssetting! Båtene som ligger på land og venter.... Her har du fanget et veltalende motiv og gjort en god fotojobb!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu